Результати ярмарку вакансій для безробітних

16 Серпня 2018, 14:00
Робота 1523
Робота

Нещодавно фахівці Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели ярмарок вакансій для Приватного підприємця Максимюка Анатолія за участю 7 безробітних за професією продавець продовольчих товарів.

Присутніх ознайомили про рівень заробітної плати, умови праці, соціальний пакет для працюючих. Роботодавець не оминув увагою і високі вимоги до претендентів. Під час добору кадрів враховують рівень кваліфікації, працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, і знову ж таки, порядність, відповідальність, вболівання за спільну справу. 

Міні-ярмарок перетворився в конструктивний діалог, в якому безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. З метою якісного підбору кадрів була проведена індивідуальна співбесіда з кожною особою для вирішення питання працевлаштування тих, хто виявив бажання працювати у даного підприємця.

Як результат заходу, одна особа зацікавилась даною пропозицією ,направлено на співбесіду із роботодавцем на посаду продавця продовольчих товарів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024