У Локачинському районі шукають охочих на військову службу за контрактом

22 Серпня 2018, 12:00
Служба 1459
Служба

Основна вимога до кандидата на військову службу за контрактом – це бажання стати справжнім професіоналом, патріотом і захисником Вітчизни.

На військову службу за контраком на посади рядового, сержантського та старшинського складу приймаються громадяни призивного віку, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту і не проходили строкової військової служби, військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою.

Основними Вашими спеціальностями можуть бути: водій; старший механік-водій; командир бойової машини; радіотелефоніст; водій спеціальних машин; стрілець; планшетист; пожежник; акумуляторник; навідник-оператор; телеграфіст; командир відділення.

 Під час проходження військової служби Ви отримуєте грошове забезпечення, яке буде залежати від військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби. Крім того існує ряд допоміжних виплат: для вирішення соціально-побутових потреб один раз на рік видається матеріальна допомога; у разі відбуття на щорічну чергову відпустку виплачується грошова допомога на оздоровлення; за підтримання бойової готовності, зразкове виконання службових обов’язків, бездоганну дисципліну щорічно виплачується грошова винагорода; при переїзді до нового місця служби виплачується грошова допомога в розмірі 100% місячного грошового забезпечення та 50% на кожного члена сім’ї. Вас також очікують перспективи та переваги: стабільна оплата праці; безкоштовне медичне обслуговування; після закінчення першого контракту – право на безкоштовне отримання заочної вищої освіти; шанси на подальше проходження військової служби в елітних формуваннях (СБУ, МВС, НГ, тощо); можливість отримання безкоштовного житла; участь у миротворчих операціях; отримання соціальних гарантій та правовий захист розповсюджується на військовослужбовця та членів його сім’ї.

 Для оформлення документів звертайтесь у Локачинський районний військовий комісаріат за адресою: 45500, смт.Локачі, вул..Героїв Майдану, 38. Телефон для довідок: 2-23-79

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024