У Локачах обговорювали обговорили питання щодо потреби навчальних закладів району в професійних кадрах

29 Серпня 2018, 11:00
Зустріч 1228
Зустріч

Працівники Локачинської районної служби зайнятості провели робочу зустріч з начальником відділу освіти молоді та спорту Локачинської районної державної адміністрації Олексійом Комаром та начальницею відділу кадрів Людмилою Савчук.

Повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі обговорили питання щодо потреби навчальних закладів району в професійних кадрах та шляхи їх забезпечення. Заступниця директора Локачинської районної філії Волинського обласного центру Тетяна Яцюк повідомила про зміни у законодавстві про зайнятість та про нові підходи в роботі Державної служби зайнятості, ознайомила з сучасними електронними сервісами, що використовуються для надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості. Було надано інформацію про неформальне навчання. 

Також, піднімались питання створення інклюзивної освіти в районі.

«За попередніми даними, планується створення шести робочих місць для забезпечення роботи Центру інклюзивної освіти» - повідомив Олексій Сергійович.

«Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості готова і надалі сприяти навчальним закладам в пошуку працівників та завжди відкрита для співпраці як інформаційна площадка » - зазначила в свою чергу заступниця директора Філії.

Коментарі
29 Серпня 2018, 14:36
Більшість в Польщі, або планують туди їхати. Молодь тікає. Особливо, вчителі, лікарі, вихователі. Рідкісні молоді люди згодні гробити свої нерви і здоров'я в освіті. Ще було б за що.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024