Учителі-предметники Локачинського району провели секційні засідання

30 Серпня 2018, 13:00
Нова школа 1834
Нова школа

На базі Локачинського ОНЗ районний методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації провів засідання районних методичних об'єднань з навчальних предметів «Особливості організації освітнього процесу у 2018-19 н.р. в контексті реалізації основних положень Нової української школи».

Захід пройшов 29 серпня, – повідомляє Локачинський районний методичний кабінет.

У процесі роботи висвітлювались питання реалізації нових навчальних програм (1,5, 10 класи). Учителі ознайомились із особливостями організації освітнього процесу на засадах компетентнісного підходу; з методичним апаратом нових підручників для 5 класу; опрацювали методичні рекомендації МОН України про викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти.

Піднімались питання щодо вдосконалення роботи з обдарованими дітьми, підготовки їх до участі у різноманітних інтелектуальних змаганнях, конкурсах. Проведено коментоване опрацювання окремих статей періодичних видань щодо впровадження інноваційних технологій в освітній процес.

В процесі секційних засідань було вироблено рекомендації щодо основних завдань, які ставляться перед вчителями у новому навчальному році.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024