Волинян запрошують першими побачити фільм, знятий за книгою Кузьми Скрябіна

31 Серпня 2018, 19:32
Місто, у якому не ходять гроші 1062
Місто, у якому не ходять гроші

Творча група стрічки «Місто, у якому не ходять гроші» зустрінеться з лучанами в Адреналін Сіті.

В український прокат кіно вийде з 13 вересня. Але волиняни першими в Україні матимуть нагоду побачити фільм: перший допрем’єрний показ відбудеться у Ковелі 2 вересня, а 3 вересня творча група стрічки зустрінеться з лучанами в «Адреналіні».

«У фільмі, знятому за однойменною книгою Андрія Кузьменка, звучить його голос, як авторський супровід, що записали у 2013 році. На показ до Луцька завітає режисерка стрічки  Ганка Третяк з колективом. Допрем’єрний показ – це не просто можливість першим побачити кіно, про яке незабаром говоритимуть усі.  Це унікальна нагода для лучан поспілуватися про закулісся зйомок», – розповів директор кінотеарту Петро Струк.

Організатори запрошують на зустріч з режисеркою, сценаристом та акторами та на перегляд фільму 3 вересня о 19:00 в червону залу кінотеарту «Адреналін».

Подробиці про захід у події на Facebook.

Придбати і забронювати квитки можна на сайті кінотеатру.

Також квитки можна виграти у конкурсі. Спробуйте тут!

Довідка про фільм

Головну героїню цієї історії звуть Аліса. Зараз її життя повне тільки найгірших моментів: звільнення з роботи, кинув хлопець заради якоїсь іншої дівчини, та й світлих перспектив не видно і близько. Незрозуміло що в такій ситуації робити далі. Аліса навіть не може заснути після всього того, що відбувається. Що би там не було, треба йти далі. Вона встала з ліжка та знайшла те, що не чекала побачити у своїй квартирі – квиток на поїзд у якесь незрозуміле місце. Звідки він тут узявся – одному Богу відомо. Втрачати Алісі нічого, тому дівчина вирішила спробувати поїхати зазначеним маршрутом. Так вона потрапила в місто, де не ходять гроші. Де живуть дивні люди і відбуваються дивні події. Сюди не потрапляють від хорошого життя, та й вибратися майже неможливо. Так що ж це за місце?

Читайте також: 9 років Адреналін Сіті у дев’яти картинках


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39