Що обговорювали на педагогічній конференції освітян у Локачах

06 Вересня 2018, 10:00
Нарада 1728
Нарада

Пройшла педагогічна конференція освітян району у якій взяли участь перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова начальник відділу освіти,молоді та спорту райдержадміністрації Олексій Комар, та завідувачка Локачинського районного методичного кабінету Валентина Журавлюк.

 Відкрила традиційну серпневу конференцію Наталія Сафронова, – повідомляє Локачинська райдержадміністрація.

  • Новий навчальний 2018/2019 рік є визначним для освіти України, а саме сього вересня розпочинається повномаштабне впровадження Нової української школи, та перехід  загальної середньої освіти на 12-річне навчання. Ми всі переживаємо історичний момент змін у свідомості всього суспільства, а розпочинаються ці зміни – з наших учнів , з нового покоління ,яке готують до життя саме вчителі. Дякую педагогічним працівникам за гарну підготовку навчальних закладів до нового навчального року, також бажаю витримки , наснаги, нових творчих звершень та мудрості у розв’язані усіх проблем роботи закладів освіти.

Начальник відділу освіти РДА Олекій Комар детально розповів про роботу за попередній рік, статистику і плани подальшої роботити.«Приємно, що нам є про що сказати, адже минулий навчальний рік був багатим на різні події в розвитку освітньої галузі району. Але чимало у нас і попереду. Упевнений: разом нам усе під силу і усі плани ми обов’язково реалізуємо», – зазначив посадовець.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024