Яким був перший шкільний день Локачинських першачків

07 Вересня 2018, 16:00
Першачки 2812
Першачки

Надзвичайно цікаво пройшов перший день локачинських першокласників. Після святкової лінійки для малечі розпочався  квест «Перші кроки у Країні Знань».

Вчителі, прийшовши з учнями до класу, виявили, що він закритий і знайшли лист від Королеви Знань, яка повідомляла їм про те, що для того, щоб отримати ключ від класного кабінету, потрібно пройти всі станції та виконати певні завдання.

Таким чином, учні не просто розважалися і цікаво проводили час, а ще й знайомилися зі школою (їдальня, бібліотека, хореографічна (спортивна), музична зала) та вчилися працювати в команді.

За завданнями квесту на учнів чекали 5 станцій, на кожній з яких малята мали виконати певні завдання. На станції «Батьківщина» першокласники переглянули мультик на патріотичну тематику. Станція «Танцюють всі» зустріла дітей рухливими танцювальними фізкультхвилинками. Далі наймолодші школярики вирушили на станцію «Дім Книги», де розгадували загадки про казкових персонажів.

На станції «Музична» на малюків чекала вчитель музики зі співочими завданнями. Квест завершувала станція «Смаколики», де першачки разом з батьками відвідали шкільну їдальню й у формі гри склали кошики з корисними харчовими продуктами та тими, які не є корисними для малих школяриків.

Після завершення квесту учням передали ключі від класу, які їм залишила Королева Знань.






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024