Аварійний міст та забруднена вода: Локачинська Луга потребує допомоги

09 Вересня 2018, 09:00
Локачинська Луга 3037
Локачинська Луга

Річка Луга у Локачах давно вкрилася ряскою зеленими водорослями, а міст через неї – аварійний. 

Про це пишуть Відомості.UA.

«Локачинська Луга у всій своїй «красі». Таку ситуацію можна спостерігати вже багато років поспіль. Сама річка вкрита ряскою, зеленими водорослями, подекуди плавають пет-пляшки, різний мотлох. Берег з обох боків потопає у зарослях трави та кропиви. Дерев'яний місток,по якому діти з прилеглої території ходять до школи, дорослі - на роботу, за покупками і т.д. давно є аварійним.»

Якщо раніше хвилювали місцевих шпарини та відсутність перил на ньому, то сьогодні до цього додались ще й діри (від старості гниють дошки). Кам'яні стовпи, на якому тримається міст, розсипаються. Місцеві примудрились в середину камінних розвалюх запхати мішки з піском. Вода підмиє і все це разом з містком піде під воду. Критична небезпека.

Потрібно піднімати цю проблему, та просити місцеву владу вирішувати її якомога швидше. 

Коментарі
10 Вересня 2018, 01:06
Та владі пох.. вони сидять на пригрітих місцях і чекають наступних виборів в надії що їх оберуть знову. Зато,коли читаєш районку,як красиво розказують про свої здобутки. І те зроблено і там відремонтували,а насправді замилювання очей.
10 Вересня 2018, 12:13
Міст через річку не є на балансі селищної ради. Відтак хочу запитати Мешканця: на підставі чого селищна рада може скеровувати гроші на його ремонт??? Перша ж перевірка коннтролюючих органів побачить у цьому якісь зловживання. Автору цієї інформації варто було б спочатку взнати, хто балансоутримувач тої злощасної дамби та містка, а тоді спихати всі провини на місцеву владу.
10 Вересня 2018, 13:03
Мова йде не тільки про міст,а в цілому про містечко і порядок в ньому. А те що стоїть на балансі що нестоїть,людям нецікаво, вони хочуть бачити результат якого вже давно немає. Нестоїть дамба на балансі та й добре-моя хата скраю...Місцевий парк теж не на балансі,дорожне покриття в самому селищі теж? Шановний Пересічний,може буде краще щоб приїхали контролюючі органи і борони Боже,зафіксували нещасний випадок на тій "злощасній дамбі". Ми говоримо про бездіяльність місцевої влади в цілому. А Ви пане Пересічний,часом не з тих самих кабінетів,що так жваво захищаєте місцеву владу?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром