У Локачах завжди знайдуть роботу для тимчасово безробітніх

28 Вересня 2018, 13:00
Робота 1292
Робота

У Локачах провели ярмарок вакансій для безробітних жителів району. 

Захід відбувся 27 вересня, на замовлення роботодавця ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

На зустрічі було 18 безробітних. В заході взяли участь: директор Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Олександр Ребрук, який відзначив важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцями для успішного вирішення питань зайнятості населення, поінформував про стан, основні процеси та тенденції на ринку праці району.

Нову марку «ЕПІКУР» презентувала менеджерка з персоналу Ірина Шатохіна, яка розповіла, що ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика займається виробництвом курятини у західному регіоні, ознайомила з історією створення організації, чисельністю працюючих, чим займається кожен із них, про умови праці: надання житла, медичне страхування та можливість доїзду; детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій.

Підприємство пропонує привабливу і вчасну заробітну плату, повний соціальний пакет. На сьогодні ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» потребує працівників робітничих професій: фасувальник продукції, вантажник цеху, оброблювач птиці, робітник бригади відлову.

Учасники Ярмарку залишилися задоволені організацією та проведенням заходу, як результат троє безробітних на даний час проходять співбесіду з можливістю подальшого працевлаштування.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024