Юлія Тимошенко: Ми ліквідуємо «Нафтогаз» як корупційного посередника, а ціни на газ знизимо

28 Вересня 2018, 15:03
Юлія Тимошенко 928
Юлія Тимошенко

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що після виборів НАК «Нафтогаз» буде ліквідовано як непотрібного посередника, ринок газу буде демонополізовано, що дозволить знизити ціни на газ для українців щонайменше вдвічі. Про це вона заявила сьогодні  під час прес-конференції у Києві.

«За півроку ліквідуємо НАК «Нафтогаз» як посередника, який не потрібен. А якщо він створить інші посередницькі структури для продажу природного газу українцям, – це все буде ліквідовано», – зазначила вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що після приходу нової влади ринок буде демонополізовано й українці отримають власний природний газ, який належить їм за Конституцією, за ціною щонайменше вдвічі нижчою за сьогоднішню.

«Монополії на торгівлю газом не залишиться. Газ українського видобутку ми віддамо людям для споживання, а для промисловості, для бізнесу буде демонополізований ринок газу», – сказала лідер партії.

«Ми дамо можливість завозити скраплений газ із одеських та миколаївський портів. А природний газ матимуть можливість завозити всі, хто захоче, а не лише корумповане керівництво «Нафтогазу», яке під патронатом Порошенка через підставні компанії втричі дорожче завозить до України нібито європейський, а насправді російський газ», – пояснила вона.

Юлія Тимошенко переконана, що новий президент більше нікому не дасть знущатися над Україною, як це відбувається останні роки через необґрунтовано завищені тарифи та корумповані маніпуляції.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024