У Локачах провели семінар для тимчасово безробітних жителів району

29 Вересня 2018, 12:25
Семінар 1746
Семінар

У Локачинській районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру. 

Провідний фахівець з профорієнтації Марія Серединська зазначила, що для безробітних громадян участь у таких роботах, насамперед, є важливою й корисною, бо дозволяє зберегти або відновити мотивацію до праці, бути частиною колективу, відчувати себе повноцінним членом суспільства, активізувати свої прагнення до зміни соціального статусу та пошуку постійної зайнятості, – повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Люди, які виконують кваліфіковані тимчасові роботи, мають можливість відновити й певним чином вдосконалити свої професійні навички або набути додаткових, що також позитивно впливає на їхнє подальше працевлаштування. 

Саме за рахунок тимчасової зайнятості можна оперативно задовольнити потреби роботодавців у робочій силі та виконати певні види робіт. З іншого боку, громадські та інші роботи тимчасового характеру є засобом реалізації політики зайнятості населення, що може зняти соціальну напругу на ринку праці, сприяти соціально-економічному розвитку регіону, а також забезпечити трудову адаптацію безробітних і бути для них джерелом доходу у скрутний з матеріальної точки зору період.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39