У Локачах говорили про вивільнення працівників та легальне працевлаштування

18 Жовтня 2018, 13:34
обговорення 1805
обговорення

Фахівці Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели робочу зустріч в Локачинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Волинської області. 

Провідний юрисконсульт Владислав Омельчук детально ознайомив присутніх щодо трудового законодавства та процедури вивільнення працівників відповідно до Кодексу Законів про працю України, гарантіями працівників у разі ліквідації або реорганізації підприємств, установ та організацій, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Ольга Козаченко поінформувала учасників заходу про загальні питання, що пов’язані з працевлаштуванням, стан ринку праці району, порядок реєстрації, нові інноваційні сервіси в роботі служби зайнятості щодо надання послуг населенню і роботодавцям. До уваги присутніх представлені актуальні вакансії в межах району та області.

Робочі зустрічі такого плану дають можливість здійснити превентивні заходи щодо попередження підвищення рівня безробіття у відповідному регіоні, психологічної адаптації працівників до початку їхнього фактичного звільнення.

Присутнім надали вичерпні відповіді на всі запитання, що виникли в ході обговорення та роздано інформаційний матеріал про послуги служби зайнятості.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024