Хто змінив Кирила на посаді головного комунальника Локач

19 Жовтня 2018, 09:00
Нещодавно усі працівники місцевого ВУЖКГ зібралися в селищній раді, щоб урочисто провести на заслужений відпочинок свого нинішнього начальника 4878
Нещодавно усі працівники місцевого ВУЖКГ зібралися в селищній раді, щоб урочисто провести на заслужений відпочинок свого нинішнього начальника

Нещодавно усі працівники місцевого ВУЖКГ зібралися в селищній раді, щоб урочисто провести на заслужений відпочинок свого нинішнього начальника і привітати з призначенням на посаду його наступника…

Леонтій Кирило, який десять років очолював комунальне господарство, подякував колегам за ефективну роботу та розуміння, а селищному голові – за плідну співпрацю.

«10 жовтня у мене закінчився термін контракту із селищною радою. Більше його не продовжуватиму, бо виходжу на повноцінну пенсію. Тішить те, що за цей час вдалося зробити багато для покращення благоустрою селища, а зокрема – відремонтувати місцеві дороги, забезпечити безперебійний вивіз сміття, покращити централізовані системи водопостачання та водовідведення, провести освітлення вулиць тощо.

Це не лише моя заслуга як керівника, а й, передовсім, дружнього і трудолюбивого колективу, людей, які і в будні, і свята за необхідності готові братися за робочі інструменти. Їх доля мені не байдужа, тож завжди можуть розраховувати на підтримку і пораду», – говорив на зустрічі Леонтій Олексійович.

Селищний голова Богдан Іус зауважив, що, попри песимістичні настрої деяких місцевих жителів, які чомусь звикли бачити усе зроблене лиш в темних фарбах, комунгосп належно справлявся з роботою – для багатьох, на жаль, не помітною. Богдан Євгенович подякував Кирилу за добросовісне виконання своїх обов’язків на цій посаді.

Колективу урочисто представили нового керівника Локачинського ВУЖКГ. Ним став інженер цього підприємства Олег Джура. Робота для Олега Олексійовича не нова – має за плечима п’ять років стажу, тож пообіцяв, що зробить усе можливе, щоб авторитет комунгоспу серед місцевого населення тільки зростав.


Павло КОСТЮЧКО

Фото автора.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024