Працювати може кожен: історії успіху безробітних району

30 Жовтня 2017, 14:00
Роман Краєвський 1465 Джерело: http://lokachi-rayrada.gov.ua/
Роман Краєвський

Про людей, які звернулися по допомогу і отримали бажане пише Локачинський районний центр зайнятості на сторінці Локачинської РДА.

Служба зайнятості може дати людям з інвалідністю не тільки інформацію про вакансії, але й допомогти отримати навички, щоб реалізувати власний потенціал. 

Роман Краєвський має III групу інвалідності. Хлопець закінчив Луцький національний технічний університет за спеціальністю «економіка підприємництва». Роман виконав рекомендації працівників служби зайнятості, відвідував усі семінари, закінчив курси підприємців-початківців та захистив власний бізнес-план. Сьогодні він відкрив власний бізнес у сфері торгівлі.

Катерини Матвіюк теж звернулась у пошуках роботи у Локачинський  районний центр зайнятості. Вона не відмовлялась від запропонованих послуг служби зайнятості: активно брала участь у семінарах та тренінгах, ярмарках вакансій, дотримувалась всіх рекомендацій спеціалістів. Після того як з’явилась вакансія кухаря у Локачинський ДНЗ, то особистий консультант направив Катерину на співбесіду. Через день її взяли на роботу кухаркою.

Подібні історії районна служба зайнятості висвітлює регулярно.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024