Дайджест тижня: ТОП-5 найпопулярніших новин на Район.Локачі

03 Грудня 2017, 18:00
1416

Ми підготували для вас підбірку найбільш читабельних матеріалів онлайн-видання за останній тиждень.

Як ми рахували?

Єдиний критерій – кількість переглядів.

5 місце

У п’ятірку найбільш популярних новин на сайті потрапили старі фотографії уроків англійської у Павловичах. Як це було тоді – дивіться у матеріалі.

Читати далі: http://lokachi.rayon.in.ua/news/47712-pavlovichi-iak-navchali-ditei-angliiskoyi-bilia-10-rokiv-tomu


4 місце

Якість доріг у районі турбує багатьох. Проте проблема загострюється, якщо мова йде про Кисилин, у якого є потенціал стати туристичним центром Локачинщини. Про дорогу до Кисилина та погане транспортне сполучення із селом – читайте за покликанням.

Читати далі: http://lokachi.rayon.in.ua/news/47928-kisilin-vidsutnist-dorogi-pereshkodzhae-rozvitku-turizmu​

Архітектурна пам'ятка у селі Кисилин
Архітектурна пам'ятка у селі Кисилин

3 місце

Держава допомагає міським бюджетам субвенціями на розвиток окремих сфер. Про те, що вже зробили та що планують покращувати – читайте далі.

Читати далі: http://lokachi.rayon.in.ua/news/47751-u-lokachinskomu-raioni-vikoristali-bilshe-67-koshtiv-derzhavnoyi-dopomogi​

ДНЗ у Локачах
ДНЗ у Локачах

2 місце

Як не дивно, та велику кількість переглядів набирають старі фотографії селища та сіл району. Багато хто хоче доторкнутися до історії, а ми стараємося дати вам цей шанс. Село Кисилин на старих світлинах – шукайте за покликанням.

Читати далі: http://lokachi.rayon.in.ua/news/47802-kisilin-selo-i-liudi-na-starih-fotografiiah​

Вулиця старого Кисилина
Вулиця старого Кисилина

1 місце

Локачинщина, без сумніву, є осередком юних талантів. Про це свідчать наші матеріали, де ми розповідаємо про досягнення дітей селища та району у сфері навчання, науки.. а тепер ще й творчості. Конкурс юних вокалістів – найпопулярніший матеріал тижня.

Читати далі: http://lokachi.rayon.in.ua/news/47448-u-lokachah-zmagalisia-naikrashchi-vokalisti-raionu​

Солістка ансамблю «Зернятко» Марта Лишук
Солістка ансамблю «Зернятко» Марта Лишук

 

 

 

Коментарі
04 Грудня 2017, 00:26
Читати "за покликанням" чи "за посиланням"? О_О
04 Грудня 2017, 13:12
Покликання – це текст, що розміщується в кінці сторінки й відмежовується від основного тексту горизонтальною рискою (www.doc.lviv.ua/showcat_langofpapers.php). <br/>Таке вживання спирається на традицію, зафіксовану в різних стилях української літературної мови. Напр.: Треба.. звернутися.. до експерта Антона Петровича Ейсмонда, покликаючись на мою рекомендацію (М. Коцюбинський); <br/>Коли я раз попробував бути премудрим і покликатися на свою рівність перед законом, то дістав<br/>позаушника (І. Франко); У дужках подаються покликання на третю, найпізнішу посторінкову пагінацію Хлєбниковського кодексу, яка найкраще відчитується в цьому виданні (Я. Книш).<br/>Отже, органічнішими для української мови в згаданому значенні є дієслово покликатися та іменник покликання.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024