Локачинський дитячий майданчик в жахливому стані

31 Травня 2018, 16:00
Дитячий майданчик 2692
Дитячий майданчик

Обдерті лавочки, перекособочені гойдалки, нестійкі гірки з драбинками без щаблів та дірявими дахами – так нині виглядає єдина в райцентрі ігрова зона для малечі.

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Її на центральній вулиці Миру облаштували ще у 2008 році за державні кошти. Щоденно сюди приходить чимало місцевих татів і мам зі своїми чадами. І хоча ті відверто не в захваті від такої занедбаної відпочинкової площадки, іншої альтернативи просто немає. Майданчик знаходиться перед приміщенням районного Будинку школяра, тож його владці чомусь передали, чи то правильніше сказати – спихнули, на баланс цієї установи.

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Як зауважила директор навчального закладу Леся Войчук, коштів для підтримання площадки в належному стані ніхто не виділяє. Кілька років працівники Будинку школяра своїми силами підрихтовували ці ігрові споруди, обкошували територію, щось підфарбовували. Нині ж такої можливості нема. Тут часто можна побачити індиків та курей, які приходять із сусідніх господарств і гадять. А від дерев’яної огорожі не лишилось і сліду – її давно потрощили. Страшно перебувати тепер й у дитячий бесідці, бо та від вітру хитається. Торік малюки могли хоч в пісочку безпечно погратися, а нині в двох наявних пісочницях поросло зілля. Багатьох батьків ця ситуація обурює, тож вони надіються, що влада таки візьметься за наведення порядку на дитячому майданчику.

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

Дитячий майданчик
Дитячий майданчик

 

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора

Коментарі
01 Червня 2018, 02:04
Так, був чудовий і яскравий майданчик для дітей,але дорослим дядькам і тіткам,які мали б контролювати його оновлення та збереження, це непотрібно. Вічна відмовка - немає грошей. А що зробила пані Леся та начальник відділу освіти,щоб знайти гроші?! В Локачах немає селищного голови,бо він нічого не бачить і не чує. Йому пофіг де будуть гратися маленькі локачинці. Тільки недавно хтось надоумив забрати від майданчика контейнера для сміття.Невже ніхто не знає куди зникла огорожа з майданчика і чи заявила пані Леся в поліцію?!
01 Червня 2018, 03:24
А поліція збоку!!!Чому все має вирішувати пані Леся???Мені здається їй є що вирішувати, і з своїми обов'язками вона прекрасно справляється!!!Це питання тих хто його створював.
01 Червня 2018, 13:38
Майданчик перебуває на балансі відділу освіти РДА ( БШ)та є районною комунальною власністю.Тому ремонтні роботи може виконати лише балонсоутримувач(власник).А кошти може виділити як і районна рада так і рада іншого рівня у вигляді субвенції (селищна чи обласна).І про це не раз наголошувалося на комісіях та сесії РР.Тим більше там і коштів багато не потрібно.Леся Йосипівна нехай визначить об"єм робіт та звернеться до районної чи селищної ради."Коментатори",якщо щось дописуєте то пишіть хоть більш-менш ,як реально зняти дане питання,а такі дописи як пишите ліпше зовсім не пишіть,себе ставите не в гарне положення.
01 Червня 2018, 13:44
Депутат ви такий же піздун, як і більшість ваших колег!
01 Червня 2018, 18:48
Ви собі дуже шкодите. Образливі слова мають чудову властивість бумерангом повертатися до тих, хто їх висловлює в чиюсь адресу.
01 Червня 2018, 18:59
ДЛЯ ДЕПУТАТА. Кожний керівник має знати як господарювати,а якщо не знає- нехай вчиться. Слава Богу законів понаписували багато.
02 Червня 2018, 01:07
Для Хтось. Я нікого не мав на меті образити, я просто констактував факт і не більше. Якщо це вас образило, то більше всього ви або депутат або один з сліпих прибічників режиму, який є в нас зараз в державі і вас все влаштовує, відкрийте очі і перестаньте дивитись на світ в рожевих окулярах.
02 Червня 2018, 02:50
Шановні мої земляки.<br/>Невже ні в кого немає дома молотка.гвоздя.дошки.фарби.....<br/>Я живу зараз в Боратині. Перед Зеленими Святами збирались в суботу люди. Самі косили на майданчику.самі фарбували і ремонтували....<br/>Чому Ви привикли до того совка, і думаєте що Вам хтось і щось повинен давати...<br/>Самі для себе---ось так має бути.<br/>Пишіть в фейсбук,оголошуйте на яку суботу збиратись і &quot;впєрьод і с пєснєй&quot;.<br/>Я теж приїду... Бо завжди рахую себе Локачинцем! <br/>ПРОБУМО!!!!
02 Червня 2018, 19:46
ДЛЯ ХТОСЬ. При жодному режимі образливі, непристойні слова нічого не змінять . Дуже приємно,що все ж таки ви вмієте висловлювати свою думку добираючи слова.
02 Червня 2018, 20:03
Питання не в тому,що &quot;хтось і щось повинен давати&quot;, але хтось має і відповідати за зруйнований майданчик. Я не проти толоки,але державні ,наші гроші не мають тринькатись на виплату заробітної плати для тих,хто нічого не робить.
03 Червня 2018, 15:42
Майданчик збудували до 500-річчя Локач,коли прем&quot;єром була Юлька. Влада помінялася, той майданчик непотрібний. Готують місце для &quot;добрих справ&quot; нової партії чи кандидата в народні депутати. НАТАЛІЯ в коментарі так і пише &quot;це питання тих,хто його створював&quot;.Радянські методи живучі: знищували храми,маєтки ....Якщо на балансі в БШ , то можна укласти договір на обслуговування з комунгоспом.
07 Червня 2018, 16:38
Блін вже дістали. А БАТЬКАМ ДІТИ ЯКИХ ЛЮБЛЯТЬ ГРАТИСЯ НА МАЙДАНЧИКУ, СЛАБО СКИНУТИСЯ ПО ПАРУ ГРН. ТА ВІДНОВИТИ МАЙДАНЧИК????????
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024