Село над трасою потерпає від бездоріжжя

06 Липня 2018, 11:00
Дорога 2126
Дорога

Жителів Колпитова найбільше непокоїть стан центральної дороги. Селом проходить траса, що сполучає наш райцентр із Гороховом. Нині дорожнє покриття на ній просто жахливе як в межах більшості населених пунктів, так і між ними…

В Колпитові, скажімо, ями і чималі вибоїни вже заснували автошлях по усій площині. Місцеві навіть мусили викопати траншею поблизу цвинтаря, щоб водії не їздили попід самою огорожею. А ще розлючені люди написали на асфальті великими літерами: зробіть нам дорогу! Та жодних заходів уповноважені служби чомусь так і не вжили.


Місцевий сільський голова Сергій Андрійчук телефонував до керівника Локачинської дільниці Горохівського райавтодору (тоді на посаді ще був Анатолій Татарин) і просив хоч якось зарадити цій біді. Була обіцянка провести тут ямковий ремонт. Дорожники ці роботи в районі проводять планомірно, тож невідомо, коли доберуться до Колпитова. Та й чи можна взагалі точкове засипання ям вважати панацеєю від бездоріжжя?


Проблемні й інші сільські дороги, більш частина яких – грунтові. Як наголосив Сергій Андрійчук, щорічне грейдерування, яке проводиться за рахунок орендаря земель – агропідприємства «Веселе-Агро», малоефективне. Бо як тільки пройдуть рясні дощі – на цих шляхах знову з’являються колії і місиво.


 

Павло КОСТЮЧКО

 Фото автора

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024