Топ-5 хороших новин 2020 року, якими тішилися жителі Локачинщини

01 Січня 2021, 12:44
5721

Ось і закінчився 2020 рік і ми впевненні, що цей рік, точно запам'ятався кожному з нас. 

Саме тому пропонуємо вам переглянути та згадати позитивні новини минулого року які стали найцікавішими серед жителів району. 

ТОП-10 хороших новин на Район.Локачі, які найбільше зацікавили жителів Локачинщини

Сім’я з Локач назве дитину на честь патрульного

Новина набрала понад 5 тисяч переглядів. 

Локачанин висловив подяку патрульним за супровід його з дружиною до перинатального центру у Луцьку. Юрій поспішав з Локач до Луцька, адже його дружина народжувала.

Продовження читайте ТУТ

1

Зйомка із квадрокоптера, голуби миру і пів сотні пірнальників: як в Локачах святкували Водохреще. ФОТО

Новина назбирала понад 4 тисячі переглядів.

Неймовірна атмосфера у свято Водохреще панувала біля водойми у райцентрі.

Після богослужіння у храмах сюди зійшлося чимало людей – як місцевих, так і з сусідніх сіл. Ще до початку урочистостей на березі із запису гучно лунали різдвяні колядки.

Продовження читайте ТУТ. 

1

Низькі Цевеличі: як магазину в маленькому селі вдалося завоювати довіру клієнтів з усієї округи

Понад 3 тисячі переглядів. 

Сусідні із Локачами Низькі Цевеличі – непримітний населений пункт, де розмістилось три десятки хат. Тут не має ні школи, ні фельдшерсько-акушерського пункту, а донедавна не було навіть магазину.

Увесь цей час за продуктами та іншим крамом місцеві їздили в райцентр. Воно наче і недалеко, але як треба терміново придбати, скажімо, солі, буханець хліба чи ще якусь дрібничку, то хоч в сусіда позичай, а хоч на попутки виходь. Про подібні незручності в селі враз забули, коли в старе занедбане приміщення сільповської крамниці (така в Цевеличах стояла без діла років зо двадцять) тутешня жителька Надія Мельник вдихнула нове життя.

Більше читайте ТУТ. 

2

Для локачанки Валентини Познякевич годувальницями стали три корови

Понад 4 тисячі переглядів. 

Ласуючи смачненькою сметаною чи сиром, багато хто і не задумується, яка важка праця передує їх появі на нашому столі.

Прикро, що молоко – як основну складову таких смаколиків, селяни нині змушені здавати заготівельникам за мізерними цінами. Це призводить до поступового скорочення у їхніх господарствах худоби. У героїні моєї публікації свій підхід до справи: якісну домашню продукцію вона реалізовує односельцям.

Деталі читайте ТУТ. 

1

Як відбувалося нагородження кращих аграріїв Локачинського району. ФОТО

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. І хоча на Локачинщині в аграрному секторі працює багато краян, у зв’язку із карантином у «білий дім» покликали тільки тих, хто цьогоріч удостоєний відзнак.

Слова привітань на адресу винуватців торжества найперше звучали від голови райдержадміністрації Василя Бакуна. Він наголосив на важливості хліборобської праці, її значенні для розвитку економіки країни.

Більше читайте ТУТ. 

2

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024