Футбол у Локачах: як зіграли локачинські команди

13 Листопада 2017, 10:40
Нагородження (біля кубку стоїть локачинський футболіст Назар Демчук) 7289 Джерело: https://www.facebook.com/groups/lokachi.football/?fref=nf
Нагородження (біля кубку стоїть локачинський футболіст Назар Демчук)

У Локачах провели 13 футбольний турнір, присвячений пам’яті Андрія Бугайчука.

Команди змагалися 11-12 листопада.

Всупереч усім проблемам, футбол у нашому районі таки популярний, оскільки у турнірі взяли участь 15 команд.

Несподіваним подарунком природи став сніг, але йому все ж не вдалося перервати гру. Команди продовжували грати, всупереч погоднім умовам.

2
Футболісти грають на засніженому полі
Футболісти грають на засніженому полі

Змагання провели у два етапи. Кожен матч був надзвичайно цікавий, оскільки серед глядачів поширювалась тенденція одночасного перегляду двох поєдинків на полі. Так-так, адже вибрати якийсь один було просто неможливо.

Найяскравіше змагалися за призові місця. Матч за третє місце відбувався між командами ЛК та Здоров’я. Важко сказати, хто саме у грі мав перевагу, бо її не було ні у кого.

Дуже часто на цьому турнірі зустрічались команди рівносильні. ЛК і Здоров’я також можна такими вважати. ЛК – перевірені досвідом, технічні, а Здоров’я – енергійні, старалися ловити суперника на його ж помилках. Основний час не допоміг визначити переможця, тому довелося пробивати серію пенальті. Пенальті – це удача. Цього разу удача була на боці Здоров’я. Вони перемогли з рахунком 2:0.

А ось матч за перше місце цікавий не лише своєю вагомістю, але й тим, що у ньому зійшлися дві команди з Локач. Команди, чиї гравці ще у минулому році разом грали на чемпіонаті району. ФК Локачі-Ластівка.

Перевагу у володінні м’ячем мала команда ФК Локачі, матч проходив напружено, команди обмінювалися атаками. Ластівка старалася провести швидкі конр-випади. Проте наприкінці першого тайму Ластівка пропускає перший м’яч.

Початок другого тайму не передбачав таких подій, проте десь на середині тайму двічі відзначився Арсен Анісян, який де-факто поставив крапку у матчі.

З рахунком 3:0 перемогла команда ФК Локачі.

1
ФК Локачі
ФК Локачі

 

Ірина МОРОЗ

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024