«Без скарг і нарікань від людей у нашій роботі не обходиться» - начальник Локачинського ВУЖКГ

17 Березня 2018, 16:55
Леонтій Кирило 2207
Леонтій Кирило

Начальник Локачинського ВУЖКГ Леонтій Кирило розповів, як реагує на критику.

Головний комунальник селища зауважив, що, дійсно, не усе їхній службі вдається зробити вчасно, а точніше – не настільки швидко, як того хочеться людям.

«На жаль, не реально замінити відразу усі старі водопроводи, щоб в подальшому уникнути проривів, так само як важко достукатися до деяких односельців, які кубами випускають воду у власні штучні водойми, тим самим змушуючи інших страждати через малий тиск.

Не наші працівники винні і у тому, що сміття валяється біля контейнерів, адже таких закупили, здавалося б, достатньо (лише в минулому році 55). Коли ж виникають якісь незручності, навіть найменші, люди завжди шукають крайнього», - зазначив Кирило.

Він навів приклад, як роботу комунальників оцінює молодь.

«Мало того, що там (у соціальній мережі Фейсбук, - ред.) звинувачували мене в бездіяльності за, нібито, погано посипану дорогу, то ще і корупцію якусь пришили… Прикро таке чути в свою сторону від односельців, а особливо тих, які самі палець об палець не стукнули для покращення благоустрою селища», - підкреслив Леонтій Кирило.

У відповідь на це місцевий житель Юрій Ковальчук нещодавно зняв відео, яке поширив у Фейсбуці. 

До речі, саме Юрій на своїй сторінці першим почав звинувачувати комунгосп у бездіяльності, бо через погано посипану дорогу біля районного суду нещодавно, нібито, ледве не втрапив в ДТП.

Текст: Павло КОСТЮЧКО.

Коментарі
17 Березня 2018, 19:31
Ого, критика завжди існувала і існуватиме, а ось як на неї реагують це вже друге питання)
17 Березня 2018, 20:28
Господи, про що тут говорити. В наших державних установах ніхто не привик працювати так, як треба. Скрізь сидять люди радянських часів і роблять вигляд ніби працюють. Так система навчила. Порядок наводять лише перед святами чи перед приїздом когось з верхів. Щодо комунгоспу, то це повна жесть. Простий приклад, гляньте на стан парку. Дерева порізали, типу нові насадили. Ворон не вигнали. Срач від них повний і далі. Ок, добре. Так нащо було ламати лавки коли різали дерева які падала прямо на них. Ок, так вийшло. Чому ж замість замінити на нові, комунальники вирвали основу з бетоном залишивши глибокі ямки? Коротше, все роблять як небуть. <br/>P.S. Забув про постійне пропадання води протягом 2 останніх років. Ніхто і пальцем не вдарив, щоб наладити систему. <br/><br/>Колись за таке на палю саджали.
17 Березня 2018, 20:38
Тобто Юра палець об палець не вдарив?він нам зал відремонтував в Будинку школяра своїми силами!!!на який влада наплювала!!!і коли та ж влада зобовязала нас прибирати після робочих,які лишили завали на території БШ , Юра весь день гріб з нами!!! Коли пан Кирило тільки організував прицеп для сміття (дякуємо,що хоч безкоштовно)а працівники тільки підганяли нас швидше робити,бо в них до 5ї робочий день! І шановні &quot;редактори&quot;перестаньте облизувати владу!і затикати людям роти!хто на совість робить-той критики не боїться!загробили &quot;селянське життя&quot;, скоро і тут все розвалите! Про людей шось пишіть,якшо ви на це здатні, стаття про двірників нікого б не спровокувала. і ще одне! більшість людей нашого містечка знають пана Кирила як хорошу людину, і я входжу і їх число, але статтю так умудрились написати, шо без спорів не обійшлось! стикання односельців лобами редакторам честі не робить! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18 Березня 2018, 15:11
Привіт всім небайдужим! За критику треба дякувати,бо вона свідчить,що пан Кирило працює.А тому ніяких обід, а лише співпраця! Кожен має виконувати свою роботу.Селищний голова та його ручний депутатський корпус усунулись від своїх обов&quot;язків і пересиджують перехідний період. Хто знає, що вони роблять? Все під грифом &quot;таємно&quot;. Нехай розкажуть на сторінках газети про всі питання,які стосуються благоустрою селища, а ще краще створять свій сайт. А може бояться?&quot;Селянське життя&quot; на 2-е півріччя не випишу - ОТСТОЙ!!! Є ще час змінитися.
19 Березня 2018, 12:43
немає господаря. Погоджуюсь з дописувачами щодо парку. Вирубали здорові дерева по пнях видно. можна було вкоротити крону той ворони не робилиб гнізд і краще було б.Як самі не вмієте то поцікавтесь в людей в літературі.Тай кирило не винуватий вирішує не він а мер. Все треба з розумом робити ане як небудь,тоді й повага від людей буде. нехай їм болить як тим деревамбо за таке кара неодмінно буде.
21 Березня 2018, 09:13
Прикол! Будинок школяра робив ремонт, а комунгосп має прибирати будівельне сміття ? Це керівник має подбати про виконання умов договору, а якщо прогавив, то й сам організовує прибирання.До речі, біля БШ завжди срач , на рівні совкової колгоспної контори. Прибирання прилеглої території - обов&quot;язок керівника. А чому дивуватися? Локачинці звикли виносити непотріб на вулиці селища і більшість просто переконана, що комунгосп має думати про його утилізацію, а не вони. Ганьба!!!
18 Квітня 2018, 00:25
Закупили достатньо контейнерів, але їх позабирали невідомо куди, ще й перед Паскою. Людям куди викидати мусор? Кирилові у двір? Чи під селищною радою гору сміття накидати?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024