Запуст: висадили близько 2 гектарів сосни, ялини та модрини

21 Квітня 2018, 15:10
Запуст: висадили близько 2 гектарів сосни, ялини та модрини 1177
Запуст: висадили близько 2 гектарів сосни, ялини та модрини

19 квітня 2018 року  фахівці з райдержадміністрації на чолі з головою райдержадміністрації Віктором Дудечком та першим заступником голови Наталією Сафроновою висадили майже 18 тисяч саджанців сосни, модрини, ялинки в угіддях ДП «Локачіагроліс» біля Запуст на площі більше 2 гектарів.

«Вже стало доброю традицією для колективу районної державної адміністрації долучатись щовесни до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Не стала винятком цьогорічна весна», – пише Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.  

Не оминули  нагоди залишити про себе згадку для майбутніх поколінь, посадивши, нехай маленьку, частку лісу, працівники редакції районної газети «Селянське життя», представники державної пожежно-рятувальної частини та адміністрація ДП «Локачіагроліс».

Перш ніж розпочати таку важливу і відповідальну справу працівники лісового господарства поділились порадами та рекомендаціями про те, як потрібно правильно садити ліс. Також розповіли про подальший догляд за ним, щоб через кілька десятків років сосни та модрини зашуміли своїми верхівками.

За словами керівника ДП «Локачіагроліс» Андрія Хамежука працівниками лісового господарства у 2018 році висаджено майже 35 тисяч саджанців берези, вільхи, сосни, модрини, ялини, дуба на площі майже 3,5 гектари. Метою діяльності лісового господарства є не лише споживання природних ресурсів, але й постійна турбота про їх відновлення.

Завершивши роботу, голова райдержадміністрації Віктор Дудечко зауважив, що  він особисто і всі, хто  долучились  сьогодні до створення лісу, відчули власну відповідальність за його майбутнє , а акція «Майбутнє лісу - у твоїх руках» дає усім чудову можливість взяти участь у вирішенні проблеми збереження лісу та довкілля загалом, бути частиною природи, адже ми садимо майбутні дерева вже для наших внуків, правнуків. Це чудова та благородна справа.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024