Локачі: неповнолітній водій збив людину

30 Квітня 2018, 11:47
У Локачах сталася аварія 8130
У Локачах сталася аварія

Вчора, 29 квітня, у Локачах сталася аварія, у результаті ледь не загинув місцевий житель Юрій Курбай. 

Про це інтернет-виданю Район Локачі повідомив родич потерпілого Андрій Громик.

Аварія трапилась близько 16 години, неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». За словами Андрія, чоловік стояв за 10 метрів від проїжджої частини, коли автомобіль їхавши на великій швидкості, виїхав на обочину та збив місцевого жителя.

Андрій Громик додає, що за кермом був неповнолітній, а коли збив людину, зовсім не збирався гальмувати. У результаті, потерпілого доправили до Володимир-Волинської лікарні у важкому стані. Говорить, що у результаті такої аварії ногу родича врятувати не вдалось

«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання, я закликаю усіх максимально звернути увагу, і слідкувати за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких, задумайтесь про це, ми повинні, як мінімум, вимагати запроторити цю тварюку у колонію для малолітніх, і максимального покарання, і притягнення до кримінальної відповідальності батьків», - висловлюється Андрій Громик. 

За словами очевидця, неповнолітнього зразуж відпустили додому, бо його батьки на цей момент, були за кордоном, а з місця події його забрали вчителі.Але як вийшло, що у неповнолітнього водія були ключі від авто – ніхто не знає.

 

Коментарі
30 Квітня 2018, 21:06
Людину називати "тварюкою" це занадто. Він не хотів цього робити. І сам не мало постраждає надалі...
30 Квітня 2018, 21:36
Він не хотів цього робити. Він не хотів в 13 років брати батьків автомобіль і вижигати по селищу. Він не хотів так швидко їхати, щоб аж таку вмятину залишити на будівлі. То його заставили? Відчуття безкарності. От і все
30 Квітня 2018, 22:28
Ця тварюка повинна сісти за ґрати моя сусідка це постраждалого плиміниця вона досі в шоці від страшних подій вона каже що її дядько був здоровий та сильних вона досі не може повірити у страшну трагедію . Цей не неповнолітній має оплатити все лікування ЮРІЮ КУРБАЮ . НА МОЮ ДУМКУ ЙОГО БАТЬКІВ МАЮТЬ ЛИШИТИ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ. Він сам усвідомлював що робить ТЕ Є НІЧТОЖИСТВО НЕЛЮД КАНІКА ПОГАНЬ . Щоб ти до кінця своїх днів сидів за ґратами і усвідомлював що зробив
01 Травня 2018, 00:42
Батьки!!!!!не давайте дітям сідати за кермо!!!!!він не один такий!!! Повно підлітків ночами літають на машинах і не тільки!!!з документами, БЕЗ ДОКУМЕНТІВ!!!!!а потім не винен?!!бо дитина не може зреагувати правильно в такій стресовій ситуації за кермом!!!бо це дитина!!!але ж вони тепер всі модні, всім треба машина!!!!невже має статись біда,шоб хоч хтось задумався!!!
01 Травня 2018, 00:56
Як потерпілий? 13 річного “водія” покарати!
01 Травня 2018, 00:58
який він нафіг водій? Батьків шкода..
01 Травня 2018, 01:07
Судячи з поведінки того малого засранця,цього треба було очікувати!!!ВОНО(інакше не назвеш)знущалось над іншими дітьми,знаю особисто дитину і батьків,над яким він познущався в парку:побив і ,вибачте,обісцяв!!!!Як це назвати,скажіть,будьласка?!ЗЕК!!!А скількох дітей він бив?!?!Вже давно потрібно приймати міри!!!
01 Травня 2018, 02:49
Інна, Ви праві на рахунок дітей за кермом. І знову повернемось до банального контролю. Батьків за своєю дитиною і поліції за дорогою. Чому пересічні мешканці бачать правопорушення і що за кермом пиз***юк, який мало що з-за того керма виглядає, а поліція цього не бачить. Чому мешканці бачать як виходять з барів по перилах і сідають за кермо, а поліція не бачить. Я розумію що зараз виглядає, ніби я травлю всіх собак на поліцію, але народ, в кого є право і сила зробити порядок на дорозі? Я розумію, що у них нема приладів фіксації швидкості і т.п., але ж ті самі драгери і правила дорожнього руху ніхто не відмінив. Безлад. Сьогодні постраждав Юра, слава Богу що живий, а завтра це може бути Ваша дитина, або ж Ви самі. Чому в Польщі навіть спорткар їде по населеному пункту в рамках дозволеної швидкості? Бо поліції всеодно на якій ти машині, закон один для всіх, життя кожного вартує одинаково, а покарання за порушення суттєве і неминуче. І в казну (що теж важливо). Один продасть машину, щоб оплатити штраф, інший сяде за грати, а третій, може, задумається, чи варто робити дурниці, які так дорого коштують.
01 Травня 2018, 08:09
Шановні знайомі Юрія Курбана! Передайте його племінниці мої телефони 067 1743205 або 050 7367923 Я представляю юридичну компанію Відшкодування на Волині. Допомогаємо родинам, які зазнали втрати здоров'я. Отримати кошти на операцію, подальшу реабілітацію. Надаємо безкоштовно консультації.
01 Травня 2018, 11:04
В КОЖНОГО СВОЇ ПРОБЛЕМИ. ДЛЯ ЧОГО ТІШИТИСЬ ЧУЖИМИ.НІХТО НЕ ЗНАЄ ЩО КОГО ЧЕКАЄ ЗАВТРА...ТУТ ОБОМ ПОСПІВЧУВАТИ ПОТРІБНО.
01 Травня 2018, 13:27
Я дуже давно знаю свого однокласника він не хотів щоб таке трапилось це точно. Я розумію родичів потерпілого але й йому зараз теж дуже важко. Не варто його ображати поставте себе на його місце. Як би вам було?
01 Травня 2018, 15:44
Покарати малого засранця! В колонію його! Шо б всім був приклад! Але знаючи нашу поліцію, нічого йому не буде. Заплатять гроші і все замнуть. Прикро, але факт(
01 Травня 2018, 16:42
Цій дитині теж це залишиться на все життя,потерпілого дуже шкода,бо це невинна людина,але і дитину шкоду,він не хотів таке зробити,всі підлітки зараз пантуються,всі їздять без документів,з кожним не дай бог,могло це бути,в цій ситуації шкода всіх,бо це велика трагедія.
01 Травня 2018, 17:37
То що як всі їздять! То має зійти з рук! Не хочу навіть уявляти себе на його місці, тому що треба бути відповідальним за свої вчинки, думати про наслідки ! А якби концерт закінчився в той час і діти ішли! Це завжди людна вулиця, що тоді говорил б? Нехай відповідає по заслузі!
01 Травня 2018, 21:28
Багато уваги приділено винуватцю-дебілу. Він скоіїв злочини: сів за кермо автомобіля без посвідчення водія (а воно отримується з 18 років після проходження медкомісії та відповідного навчання з заліками); перевищів швидкість 50 км/год; перед скоєнням ДТП виробляв машиною, заповненою до відказу такими ж ідіотами як він сам чудо-диво на центральній площі селища; не відомо ще чи був він тверезим і не вколотим. Може за станом здоров'я він не має прово сідати за кермо(зараз 90% підлітків мають вади в стані здоров'я- в армію не ідуть , а в барах і ресторанах гуляють по повній програмі) Він повинен відповісти по Закону. Хай викладачи школи дадуть йому об'єктивну характеристику. Довести справу до суду, а суд провести не в приміщенні суду, а в актовому залі школи з залученням учнів і батьків.<br/>Я давно особисто знаю багатодітну сім'ю Курбаїв і не знаю як вони переживуть таку біду. Ім залишаеться вимагати матеріальну і моральну компенсацію за лікування, реабілітацію і протезування.
02 Травня 2018, 00:28
Авто - джерело підвищеної небезпеки!!! Цим все сказано.Закони і правила пишуть, щоб їх виконувати, а не порушувати. Виховувати почуття відповідальності у дитини- обов&quot;язок батьків. Велике значення у вихованні має їх власний приклад.
02 Травня 2018, 02:05
Це все рано чи пізно повинно було трапитися,адже минулого року учні 11класу просто на уроки їздили на іномарках своїх батьків і я впевнена,що їх бачили багато жителів селища + вчителі, сусіди тих дітей!!!! Там необхідно було вже окрему парковку для них робити... Чому ніхто не реагує,де поліція???служби по справах дітей ???
02 Травня 2018, 02:05
Це все рано чи пізно повинно було трапитися,адже минулого року учні 11класу просто на уроки їздили на іномарках своїх батьків і я впевнена,що їх бачили багато жителів селища + вчителі, сусіди тих дітей!!!! Там необхідно було вже окрему парковку для них робити... Чому ніхто не реагує,де поліція???служби по справах дітей ???
02 Травня 2018, 02:06
Юру дуже шкода, це дуже хороша людина, як і вся сім&quot;я Курбаїв. А те ДИТЯ - просто немає слів... Наробило біди і собі, і своїм батькам, а в першу чергу Юрі. Юра, ти тримайся, і нехай правда і Бог будуть із тобою.
02 Травня 2018, 02:09
Я вже мовчу про квадроцикли та скутери,там 9-10 річні їздять! Якщо їхні батьки не цінують життя своїх дітей,даючи ключі -це їхнє діло, але чому повинні страждати інші діти та люди селища????
02 Травня 2018, 15:13
А яке це має значення до цього ДТП чи їздили 11 класники машинами чи ні?
02 Травня 2018, 15:57
Велике. Тому що сідають за кермо люди, які не пройшли спеціальної підготовки, і екзамену з ПДР.
02 Травня 2018, 17:26
Те все малого на нари
02 Травня 2018, 23:13
Ну напевно якщо батьки дають машину то довіряють і знають що син вміє їздити.<br/>А ті хто просто в батька машину вкрали і ніяких навиків немає то і роблять таку хірню.
02 Травня 2018, 23:13
Ну напевно якщо батьки дають машину то довіряють і знають що син вміє їздити.<br/>А ті хто просто в батька машину вкрали і ніяких навиків немає то і роблять таку хірню.
03 Травня 2018, 12:02
Серйозно???-батьки дають ключі малолєткам ,бо їм довіряють
03 Травня 2018, 12:07
Значить тих батьків ,які дають ключі - до відповідальності треба притягувати ! так як свідомо наражають на небезпеку інших жителів Локач!!! Я хочу щоб мої діти безпечно ходили по тротуарах !
03 Травня 2018, 16:02
Оце дописалися!!! Виходить,що з дозволу батьків можна порушувати правила дорожнього руху? Хто ,як не вони, мають навчити дитину шанувати закони і відповідально ставитися до життя і здоров &quot;я інших людей.
03 Травня 2018, 20:50
Сталась жахлива трагедія, як для потерпілого і його сім'ї, так і для винуватця біди. Але річ в тім, що дитина, яка взяла машину без відома батьків вже не раз їздила і все сходило з рук, і він надіється, що батьки замнуть цю справу, але повірте не все міряється грошима, є ще щось вище і там не відмажеться ніхто. Але покарання ця дитина повинна понести, для того, щоб на майбутнє задумувався ...(і не тільки цей хлопчина, а і решту підліткі, а найбільше батьки, бо їм це дуже велика біда)і знав, що кожне порушення повинно бути наказаним. Тільки тоді ми чогось доб'ємося. Бо як ми бачимо, що наслідки дитячої розкоші і безвідповідальності приводять до великої біди.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024