Рейтинг доходів голів місцевих рад Локачинщини

11 Травня 2018, 16:00
Гроші 4046
Гроші

Видання Район.Локачі з’ясувало, яка заробітна плата у сільських голів району.

Аналіз зроблено на основі декларацій посадовців за 2017 рік, оприлюднених на сайті єдиних державних реєстрів декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

  • Локачинський селищний голова Богдан Євгенович Іус – 174 751 гривня;
  • Заячицівський сільський голова Микола Петрович Багнюк – 160 285 гривень;
  • Дорогиничівський сільський голова Олександр Павлович Дрозда – 140 619 гривень;
  • Марковичівський сільський голова Федір Іванович Нижник – 140 085 гривень;
  • Озютичівський сільський голова Людмила Миколаївна Таровська – 137 597 гривень;
  • Крухиничівський сільський голова Руслан Володимирович Познякевич – 131 749 гривень;
  • Замличівський сільський голова Федір Володимирович Кужель – 129 170 гривень;
  • Конюхівський сільський голова Руслан Ананійович Прокопчук – 126 366 гривень;
  • Бубнівський сільський голова Руслан Ростиславович Торчинський – 123 633 гривень;
  • Холопичівський сільський голова Василь Михайлович Гутий – 120 492 гривень;
  • Козлівський сільський голова Олег Олександрович Трофимюк – 106 268 гривень;
  • Білопільський сільський голова Афанасій Іванович Шевчук – 98 595 гривень;
  • Кисилинський сільський голова Галина Сергіївна Віннік – 93 472 гривень;
  • Привітненський сільський голова Ігор Макарович  Красовський – 92 856 гривень;
  • Війницький сільський голова Мирослав Богданович Базар – 90 993 гривень;
  • Старозагорівський сільський голова Ростислав Дмитрович Остапчук – 90 787 гривень;
  • Затурцівський сільський голова Володимир Андрійович Патійчук – 84 538 гривень;
  • Колпитівський сільський голова Сергій Михайлович Андрійчук – 78 319 гривень.

Довідково: для посадових осіб органів місцевого самоврядування передбачені такі обов’язкові виплати: оклад, доплати за ранг та вислугу років. Інші, так звані стимулюючі виплати, а саме доплата за інтенсивність та премії, ухвалюються відповідно до резервів місцевого бюджету.

Коментарі
13 Травня 2018, 00:37
Олександр Павлович Дрозда! Може б ви вділили з своєї зарплати грошей на ремонт асфальтового покриття вулиць в Дорогиничах? Бо в темну пору доби (вулиці не освітлюються) не тільки ноги по так званих дорогах поламати можна, а й шию при падінні скрутити. Не соромно такі гроші собі гребти, а на Проводи навіть не потрудились вивезти сміття з кладовища? То за таку свою "плідну" роботу гроші громади на зарплату собі вділяєте?
13 Травня 2018, 01:32
І грамоти різні) Зате, зарплата третя по рейтингу. Хотілося б, щоб і село було третє по рейтингу в районі. А, може, варто призначати зарплату, згідно якогось загального рейтингу сіл району. Збс мати більше 10 000 грн в місяць і мало чим переживати. Я розумію, що брак фінансування і т.д., але це вже трохи занадто. Елементарне можна робити.
15 Травня 2018, 02:41
Шановні виборці! Давайте вип"ємо з вами по сто грам і за більш зручною обстановкою вирішемо всі нагальні питання, які Вас цікавлять! А зрештою маєте мій мобільний, звертайтеся, завжди радий Вас вислухати!
15 Травня 2018, 23:17
Що мені ваші рейтинги, вчепитись нема за що? Я просто жінка, а жінки люблять товстий гаманець)
16 Травня 2018, 00:09
Бухнем і все вирішиться. Норм комент)) Достойний голови))) Народ, скрізь ЖО-ПА. Кру-гом. І я вже помаленьку починаю з цим миритись))
16 Травня 2018, 12:49
Люди що ви самі робите для того щоб село було третє по рейтенгу? Сміття на кладовищі викидали зі всіх сторін, мусор викидаєте на саму дорогу, всі ви привикли щоб за вами всіма треба сраку підтирати!!!
17 Травня 2018, 18:21
Дороги є, були і будуть, суть справи в їх якості...так може спочатку дайте Павловичу дочку заміж віддати, а там далі все буде зашибісь)
18 Травня 2018, 00:54
хіба тільки ці двоє голів насолили всім?а інші?! перевірте декларації директорів і тоді все буде ясно!а де холопичівський голова? ви що не вмієте рахувати?
18 Травня 2018, 01:56
Навіяло перед виборами. Старий, але маловідомий анекдот. Чи то побрехенька...<br/> Передмова: в ході кампанії за &quot;зближення з народом&quot; і виконання &quot;побажань трудящих&quot; високе керівництво змусило місцеві органи влади проводити індивідуальну роботу з населенням. Виокремили для цього цілий день - четвер. І ось замість горілочки тьопнути та сальцем загризнути, цілий день сидять понуро голова і секретар сільради і вислуховують та записують прохання односельців, щоб воно скисло...<br/> Прийшла й баба Маня на прийом. Довго вагалась баба, бо прежила й війну, й голодовку 1947-го, і голову сільради не одного. Знала принцип: не вір, не бійся, не проси. Особливо останнє, бо всі керівники обіцяли, але слово своє забували за державними справами...<br/> Але побачила, що інші йдуть - і собі: &quot;спрос не б`є в нос&quot;...<br/> Зайшла до кабінету голови, потупцялась ніяково.<br/>- Сідайте, бабо Маню, - пихнувши цигаркою, мовив голова. Баба сіла на краєчок стільця.<br/>- Ну, бабо, що сказати хочете?<br/>- Та я... теє...- видихнула баба. Ех, гірше не буде! - й промовила: Хата в мене стара, Миколо. Та ти ж знаєш. Стріха тече. Так мені ото... Хоч би перекрити чи що, бо одна ж я, як палець... Миколу, чоловіка мого, Господь давно забрав - та ти ж знаєш!<br/>Голова пихнув димком і звернувся до секретаря:<br/>- А що, Іване, в нас там шихвер на складі ще є?<br/>-Є, Миколо Петровичу, - з готовністю кивнув головою секретар.<br/>- Тоді пиши: виписати бабі Мані двадцять листів шиферу. Бригаду колгоспних будівельників до неї - хату перекрити...<br/>Баба Маня не повірила вухам. Але посмілішала.<br/><br/><br/>-Ще прохання є? - голова ніби аж подобрішав.<br/>- Так ото ж, Миколо, зима на носі, а вмене вугіллячка чортма. Та ти знаєш. Мені б вугіллячка хоча б з півтонни. Миколу, чоловіка мого , Господь давно забрав - та ти ж знаєш... А я сама ж...<br/>- Пиши, Іване: привезти бабі Мані дві... ні! - три тонни вугілля, щоб не мерзла взимку! - і хитро підморгнув бабі: Ще бажання є?<br/>Баба одуріла від такого щастя. Вона, я у казці промовила своє третє бажання - останнє, але сокровенне:<br/>- Миколо, мені б... Та ти ж знаєш - чоловіка мого Господь давно забрав...<br/>- Ну? - не зрозумів голова.<br/>Баба трохи знітилася і присоромилася. Але видавила із себе, бо коли ще така нагода випаде:<br/>- Мені б мужичка, хоч якого, а то самій знаєш, важко...<br/>Кабінет голови вибухнув потужним реготом двох здорових жеребців. Баба втягнула голову в плечі і з острахом дивилась на сільське начальство - чи не здуріли бува...<br/>- Ти, бабо, серйозно? - трясучись від сміху, спитав голова.<br/>- Так сама ж я, одна. Мені б мужика якого... - баба хотіла сказати &quot;в поміч&quot;, але замовкла.<br/>- Ой бабо Маню! - жартома погрозив голова пальцем. А потому звернувся до секретаря:<br/>- Значить так. Оскільки баба Маня хоче мужика, то все, що написав, викресли і напиши по новій: х... бабі Мані!
19 Травня 2018, 16:46
Знаєте що, доходи голів сільських рад це ще квіточки, а скажіть будь-ласка як формуються &quot;благодійні&quot; кошти фонду Палиці у Локачинському районі, пристрасні коханці Оксана Дмитрук і Василь Демидюк мають у своєму розпорядженні чималий капітал. Давайте спитаємо і їх про походження цих коштів???
05 Червня 2018, 02:21
Видно на премії з гроші,а освітлення вулиць і рідних П'ятикорах досі немає!!!!!!!
05 Червня 2018, 02:32
Добре з землеміром працюють,як медведєв з путлером,скоро один замінить іншого!!!
05 Червня 2018, 02:32
Добре з землеміром працюють,як медведєв з путлером,скоро один замінить іншого!!!
11 Червня 2018, 18:51
А до чого тут &quot; пристрасні коханці?&quot; По-моєму тут обговорюються зовсім не інтимного характеру думки, не пишіть нісенітниці!!! Якщо хтось хоче це озвучити, то цей форум не для цього!! Знайдіть інший метод!!! ( Якщо комусь кортись ковирятись в чужій білизні, Самі розберуться!!)
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024