На Локачинщині замети завадили руху транспорту

21 Грудня 2018, 11:08
На Локачинщині замети завадили руху транспорту 1964
На Локачинщині замети завадили руху транспорту

Минулих вихідних випало чимало снігу, що призвело до переметів на автошляхах району. Працівники Локачинської дільниці Горохівського райавтодору працювали в посиленому режимі.

Роботи з прогортання доріг тривають й дотепер. Як повідомив головний дорожник району Василь Боярський, у перші дні відновили сполучення на основних автошляхах, а тоді приступили до очистки й місцевих доріг. Більшість їх, до речі, вже теж пробито, але є необхідність дещо розширити проїжджі частини.

Техніка дільниці цього тижня, зокрема, працювала на території Заячицівської, Замличівської, Старозагорівської сільських рад. Там, а також в інших населених пунктах, допомагали відновити безперебійний рух й місцеві фермери та крупні орендарі земель.

19 грудня трактора МТЗ направили на Цевеличі, а бульдозер працював на шельвівському напрямку – пробивав дорогу від Войнина до Затурець. Центральні автошляхи району посипані піщано-сольовою сумішшю (її в резерві Локачинських дорожників вистачає).

Нині працівники дільниці приступили до посипання місцевих доріг. Василь Боярський зауважує, що їхня служба готова й до серйозніших переметів. Вже за кілька днів відремонтують трактор Т-150 та грейдер.

В райцентрі, де за прогортання та посипку доріг відповідає місцевий комунгосп, теж особливих проблем не було. Тут працював МТЗ-82, піскорозкидач, а вузькі доріжки, куди не може зайти техніка, комунальники чистили вручну.

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024