Розповіли, яким був цивільний захист Локачинщини у 2018 році

31 Січня 2019, 13:00
Обговорення 1214
Обговорення

Перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова взяла участь у роботі зборів керівного складу цивільного захисту Волинської області з підбиття підсумків роботи за минулий рік.

Збори провів перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Киричук, 29 січня, – пише сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Наталія Сафронова доповіла про підсумки роботи у сфері цивільного захисту у 2018 році та розповіла про основні завдання на 2019  рік у Локачинському районі. Зокрема, вона відзначила, що у  2018 році на території району надзвичайних ситуацій класифікованого характеру не виникало, зафіксовали 33 некласифікованих події.

Відповідні служби здійснють постійний моніторинг загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і подій пов’язаних із виникненням пожеж, загрозою повеневих та паводкових ситуацій, аналізуються події, які мали місце в осінньо-зимовий період. 

Наталія Віталіївна особливо відзначила, що у Локачинському  районі налагоджена та відпрацьована чітка взаємодія усіх спеціалізованих служб для оперативного реагування та недопущення негативних наслідків надзвичайних ситуацій, а також визначені сили та засоби для їх усунення.

В період несприятливих метеорологічних умов під час сильних дощів, поривів вітру, снігових заметілей та інших природних явищ для ліквідації наслідків стихії залучалися спеціалізовані служби ЦЗ району (аварійно – відновлювальні бригади енергетиків, зв'язківців, газовиків та мобільна група реагування на надзвичайні ситуації).

Підтвердженням налагодженої співпраці усіх служб, які працюють над реалізацією завдань щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій та зниження рівня їх негативного впливу стало нагородження Подякою голови обласної державної адміністрації за досягнуті успіхи у праці, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу цивільного захисту населення завідувача сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації  Олександра Волика, яку вручив Олександр Киричук.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024