«Хто прагне – той досягає, навіть якщо тобі 50»: ще одному локачанину знайшли бажану роботу

27 Березня 2019, 11:50
2102

Локачанин, який  за освітою електромеханік зв’язку, знайшов роботу за допомогою районної філії центру зайнятості.

Чоловік понад 15 років працював у ПАТ«Укртелеком» – займав і керівну посаду, пізніше електромонтером лінії звязку, а коли підприємство реорганізувалось і роботи за фахом в районі не стало, вирішив перекваліфікуватись і став таксистом, – пише на сторінці у Facebook Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

– «А чи немає у вас для мене якоїсь роботи?» –якось запитав таксист Валерій свого клієнта-працівника районної служби зайнятості.

Читайте також: На Локачинщині розмістили стенд з актуальними вакансіями від центру зайнятості.

Локачі селище невеличке, тут майже всі знають один одного, і надавати подібні консультації звично, тим більше, що працівник районної служби зайнятості ще і, як виявилось, надавав послуги рекрутингового напрямку. 

Розмова завязалась, як зясувалось чоловік цікавився працевлаштуванням на посади водія або тракториста, бо теперішня його зайнятість – таксування, ледь покривала витрати на запчастини та пальне.

Пошукач роботи отримав декілька варіантів працевлаштування. Йому представили вакансії водія автотранспортних засобів, тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісового) виробництва. 

Завзятість та рішучість спостерігалась у поведінці чоловіка, щоб знайти більш оплачувану роботу. Він погоджувався навіть навчитись чомусь новому і сучасном, тож пропозицію працевлаштуватись інженером з охорони праці розглянув з неабиякою цікавістю.

Рекрутер спілкувалась з роботодавцями, представила резюме пана Валерія, домовилась попередньо про час і місце зустрічі із претендентом. 

За результатами проведених співбесід із роботодавцями, пошукач отримав декілька пропозицій працевлаштування. Свій вибір Валерій зупинив на вакансії інженер з охорони праці у ПП «СБЄ Україна-Волинь».

І вже на дзвінок рекрутера, після свого працевлаштування на дане підприємство, –«Як ваші справи?»- задоволено відповів: -«Дуже Вам дякую, у мене все добре». 

Хто прагне – той досягає, навіть якщо тобі 50!

Нагадаємо, що раніше у Локачах розповідали, як використовувати власні можливості та свідомо керувати життям, також, центр зайнятості допоміг двом локачанкам із створенням бізнес-планів.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024