Об'їзна дорога у Локачах потребує прибирання

12 Квітня 2019, 13:09
2752

У мережі опублікували фото об'їзної у Локачах, яка засипана сміттям.

Фото опублікувала Лена Зализнюк.

«От такий вигляд має об'їздна вулиця в смт.Локачі... дуже сумно і прикро, що в такому містечку люди не слідкують за порядком, в дворах повичищали й добре а біля доріг можна купами сміття викидати...», – йдеться у дописі.




 

Коментарі
12 Квітня 2019, 18:02
Ця " візитна карточка" Локач вже багато років свідчить, що владі байдуже до таких смітників. Локачинська райдержадміністрація, яка зобов"язана контролювати питання благоустрою, самоусунулась від такої важливої ділянки своєї роботи і не слідкує за цим. А органи місцевого самоврядування все чекають,що хтось прибере або почне писати про такі засмічення,тоді вони можливо побачать гори сміття.
13 Квітня 2019, 01:33
Кожен рік спостерігаю за картиною, як жителі з вул. Зарічної та 500 річчя Локач, прибираючи біля своїх домівок , викидають сухі гілки ,листя , а також гниль з льоху у рів ,що біля кладовища. Тому не треба придумувати ,що це хтось зробив, самі ж і зробили.Одного разу запитала сусідку, навіщо вона туди це викидає, на що вона відповіла, мовляв , усі викидають, то й я теж.
13 Квітня 2019, 13:45
Безперечно, смітять люди ,але влада,яку ми обираємо, зобов"язана стежити за порядком і притягувати винуватців до відповідальності, хоча б примусити їх прибрати.Я пропоную всім локачинцям повідомити про місця смітників на території селища і організуватися тим,хто смітить для їх прибирання.Якщо добровільно не вийде,тоді має це організувати влада. Отже, починаємо:купи щебню і піску біля приватних будинків,за які обіцяли штрафи,купа сміття перед фасадом будинку культури,біля пенсійного фонду. І ще : кожному з нас потрібно самому вживати заходів до утилізації тих вдходів,які ми накопичуємо.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024