Затурцівські школярі побували в ролі пожежників

17 Травня 2019, 11:40
1118

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності з метою попередження загибелі дітей на пожежах, навчання їх правилам безпеки співробітники ДСНС провели навчальні заходи для учнів загальноосвітньої школи у Затурцях та Затурцівської спеціальної загальноосвітної школи-інтернату.

15 травня, під час теоретичної частини заняття йшлося про дії на випадок пожежі, правила безпечного відпочинку у лісах та поблизу водойм, про загрозу вибухонебезпечних предметів, – повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Крім того, від фахівця медичної служби Управління ДСНС України у Волинській області діти довідалися про важливі аспекти надання першої домедичної допомоги та відпрацювали практичні дії на спеціальному манекені.

На шкільному подвір’ї співробітники 15-ої ДПРЧ селища Локачі розгорнули пожежно-рятувальну техніку та спорядження. Учні  із захопленням спостерігали за демонстрацією методів гасіння імітованого вогню, а насамкінець приміряли бойовий одяг та засоби захисту органів дихання й подавали воду із ствола.





2

Нагадаємо, що Павловичівські школярі вибороли перемогу на районному фестивалі дружин юних пожежних.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024