Як проходить мовний табір у Шельвові

02 Червня 2019, 12:18
1756

У Шельвівській школі триває англо-німецький мовний табір.

2 травня минув другий день, на якому школярі спілкувалися переважно німецькою мовою, – пишуть на сторінці Шельвівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Діти здійснили віртуальну подорож визначними місцями двох столиць – Берліна та Києва. Разом з мовним тренером створили проект «Будинок здоров'я» та вивчили нову пісню німецькою мовою.

Третього дня головною темою табору було «Ми любимо Україну!». Традиційно розпочали з лінійки, де пригадали державні та народні символи і заспівали гімн України. Разом з вчителем англійської мови переглянули відеопрезентацію «Україна – наша Батьківщина» і виконали 2 проекти: створили колаж з вишиванок та українські віночки-обереги з квітів-символів України. Найбільше задоволення вихованці отримали виконавши танець на шкільному подвір'ї.

Над питанням «що таке щастя» задумувались і шукали на нього відповідь вихованці табору 30 травня. Цього дня учні працювали над проектом «Дерево щастя».

Основними складовими щастя діти вважають здорових і люблячих батьків, вірних друзів, здоров'я, взаєморозуміння, мир та спокій. Жити у згоді, без чвар, без якихось розбірок, без катастроф та війн — це і є головне, це і є справжнє щастя.













1







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024