Головний лікар Локачинської лікарні розповів про важливість медиків

14 Червня 2019, 11:03
4292

Головний лікар КНП «Локачинська ЦРЛ» Олег Франчук звернувся до жителів Локачинщини, щоб наголосити на важливості для краян праці людей у білих халатах.

Про це він написав на сторінці Центральна Районна Лікарня Локачинська.

«На передодні професійного свята медиків хочеться ще раз підкреслити та наголосити на важливості для краян праці людей у білих халатах! Завдяки Вам пацієнтам не приходиться їздити далеко від домівки, щоб отримати певний вид допомоги, не доводиться лікуватися у стаціонарі за десятки кілометрів від рідних та близьких, не витрачати кошти просто на дорогу до лікаря чи медичної установи.

Дорогі краяни!
Поважайте і бережіть своїх медиків, свої лікарняні заклади! У зв'язку зі значним недофінансування під загрозою існування кількох відділень, робота лікарів поліклініки та й закладу в цілому!

Отож, привітайте і підтримайте своїх лікарів, медичних сестер, фельдшерів та акушерок! Їхня і так мізерна заробітна плата не виплачується вчасно, а руки та спини знають ціну грошей, зароблених за кордоном, знають відчуття провини за те, що не можуть дати дітям і близьким достойної фінансової підтримки, що приходиться важкою працею заробляти на прожиття далеко від родини і рідного краю!
Медики і пацієнти не по різні сторони барикад! Ми повинні бути єдині у боротьбі за здоров'я і життя краян, за можливість прийти і пролікуватися у Свою лікарню, а не їхати десь далеко!

А медичним працівникам, напередодні свята, хочеться побажати, щоб були здоровими, удачливими, щасливими у своїх родинах і сім'ях, мали можливість чесно і самовіддано працювати у себе на Батьківщині і отримувати за це достойну зарплату і повагу від людей!
Шановні колеги та пацієнти!

Давайте привітаємо та підтримаємо медиків квітами, посмішками та гарними словами вже зараз, тому що взавтра їх може уже не бути там, де ми звикли їх бачити!», – йдеться у дописі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024