Чим займалися у Локачах під час літньої школи «Ерудит»

22 Червня 2019, 13:29
2597

У Локачинській школі-гімназії проходили заняття Літньої школи для обдарованих та здібних учнів «Ерудит».

Школа тривала з 27 травня по 7 червня, – інформує вчитель фізики Віктор Никитюк.

Головне завдання якої – розвиток здібностей учнів, поглиблення знань та вмінь учасників школи з різних навчальних дисциплін, їх оздоровлення та психологічне розвантаження.

На заняттях фізики учні знайомились із фізикою велосипеда, вивчали поняття центра мас тіла, передаточного числа та досліджували умови, за яких можна їхати на велосипеді «без рук»; удосконалювали навички роботи із сучасним цифровим вимірювальним комплексом TeslaLAB.

Основні аспекти безпеки в Інтернеті, правила безпечного користування інтернет-ресурсами, етикет віртуального листування, а також базові структури алгоритмів у середовищі з графічним інтерфейсом учні вивчали на заняттях інформатики.

На заняттях трудового навчання хлопці здійснювали ремонт шкільного обладнання та виготовляли різні деталі на токарному верстаті; дівчата навчались здійснювали ремонт та оздоблення одягу, зокрема виконували обробку застібки та верхнього зрізу спідниці, оздоблювали поясний виріб.

На заняттях історії України юні історики побували на екскурсії у шкільному краєзнавчому музеї, а також досліджували і вивчали документи періоду Другої світової війни історії рідного краю.

На заняттях правознавства учні вивчали особливості адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, а також вивчали хто такі судді, прокурори, слідчі, нотаріуси, адвокати, юрисконсульти, поліція.

На заняттях української мови та літератури учні працювали над літературно-мовним квестом, а також вивчали секрети української граматики.

В рамках занять біології та географії учні вивчали особливості природного комплексу урочища «Хмарна долина» та вивчали особливості мешканців річки Війниця і її заплави.

Під час занять природничих дисциплін учні ОНЗ мали можливість подорожувати онлайн-квестом, що передбачав завдання з біології, хімії, географії, а також виготовлення власних поробок в рамках STEM-підходу до навчання.

Читайте також: Локачі: чим займалися під час таборування у «Easy English».




1

1

1

1









 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024