Працівниці централізованої бухгалтерії Локачинської РДА розповіли про робочі будні

16 Липня 2019, 14:27
2165
Коли йдеться про бухгалтерську справу, одразу в уяві постає нескінченна кількість цифр, ну і, звичайно, люди, які з обчисленнями та різними підрахунками на «ти».
Поспілкувавшись із працівниками централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді і спорту Локачинської РДА, зрозуміла, що їх робота – це, здебільшого, рутинні будні, які вимагають багато сил, терпіння, наполегливості і концентрації уваги, – пише Локачинська районна газета.
 
Навантаження у бухгалтерів завжди вдосталь: перерахунки, зведення, звіти… Особливо напружений час в кінці місяця, кварталу, року, - розповідає Вікторія Карпин – бухгалтер із 15-річним стажем. – Відпочиваємо хіба що у відпустці, яка, зазвичай, «розбавляється» телефонними дзвінками від колег з проханням допомогти вирішити ті чи інші невідкладні питання по роботі.
 
Сьогодні на обслуговуванні бухгалтерії – 16 шкіл, 6 із них – Привітненської ОТГ. У штаті є 10 працівників (троє з яких перебувають у декретній відпустці). Попри те, що закладів під опікою стало менше (раніше було 34 школи), роботи, з часу утворення громад в районі, побільшало. Але дівчата є професіоналами своєї справи і, що досить важливо, - оптимістами. Отож, справляються, як і належить.
 
«Окрім глибоких знань та навиків, не обійтися нашим працівникам без вміння спілкуватися з людьми, постійного слідкування за змінами в законодавстві, дружби з Інтернетом. А ще – найбільшим плюсом є підтримка та взаєморозуміння у колективі, без яких нікуди у цій роботі», – зазначає головний бухгалтер Наталія Вознюк.
Тож, дай, Боже, вам, шановні, постійно відчувати, що не помилились у виборі професії. Гідної винагороди за нелегку та надзвичайно вагому працю. Побільше усмішок, радісних сюрпризів від життя, впевненості у завтрашньому дні. Зі святом вас, бухгалтери!
Людмила МЕЛЬНИЧУК
Коментарі
17 Липня 2019, 02:01
Професія бухгалтер - це невдячна, але дуже відповідальна робота за мізерну зарплату... Чомусь автор статті забула про це написати...<br/>А дівчата-молодці! Їхня робота тримається на власному інтузіазмі та особистій відповідальності... Здоров'я вам міцного, натхнення та змін найкраще!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024