З працівниками банку говорили про «Чесну платіжку»

09 Серпня 2019, 13:34
3005

Для працівників Локачинського відділення банку Волинського ГРУ АТ КБ «ПриватБанк» провели робочу зустріч в рамках кампанії «Чесна платіжка» загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».

Захід провели 7 серпня провідна спеціалістка відділу Вікторія Тимошко спільно з начальницею Локачинського бюро БПД Аллою Рибкою, – інформує Локачинський районний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області.

Так, з присутніми обговорили алгоритм дій, який допоможе захистити права споживачів житлово-комунальних послуг та проінформували про онлайн калькулятор розрахунку чесної платіжки, який розміщений на сайті Урядового порталу та Мін'юсту,за допомогою якого громадяни можуть самостійно вирахувати, скільки мають сплачувати за тепло і гарячу воду.

Також, працівники банку отримали інформаційні матеріали та зразки документів, необхідних для того, щоб відстояти права у разі отримання платіжки з завищеними тарифами (зразок звернення можна завантажити на сайті Міністерства юстиції України, за посиланням.

Одночасно, юристи проінформували про правопросвітницькі кампанії Міністерства юстиції України «Відповідальне батьківство», «Поїхати з дитиною за кордон – легко!».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024