Історія працевлаштування головної бухгалтерки Затурцівської амбулаторії

14 Серпня 2019, 14:27
2217

Галина Ситник працює головною бухгалтеркою у новоутворенній перспективній організації КНП «Затурцівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини».

У грудні 2017 в Локачинському районі створили Затурцівську ОТГ, а в червні 2018 році зареєстрували КНП «Затурцівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини», – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Керівник підприємства-головний лікар Борис Ковальчук звернувся до районна філії центру зайнятості із проханням якомога скоріше укомплектувати заявлену вакансію головного бухгалтера.

Кваліфікаційно-професійний склад безробітних не відповідав заявленим вимогам роботодавця. Для задоволення потреби працедавця використали новий метод підбору працівника служби зайнятості – рекрутинг.

Одна з претендентів на посаду головного бухгалтера була Валентина Ситник, яка ще тоді очолювала відділ бухгалтерського обліку в Локачинському об'єднаному управлінні пенсійного фонду, що знаходилось в стадії реорганізації.

Після розмови з фахівцем служби зайнятості Валентина, зваживши всі «за» і «проти», все ж прийняла рішення зайняти посаду головного бухгалтера в новоутворенній перспективній організації КНП «Затурціська АЗПСМ» обєднаної територіальної громади та була працевлаштована за виданим направленням.

Отже, сучасний ринок працевлаштування безпосередньо залежить від такого напрямку, як ррекрутинг служби зайнятості.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024