Хто став володарем Суперкубка і які результати першого туру матчів районної першості з футболу

07 Вересня 2019, 17:02
1915

24 серпня на стадіоні «Турія» в селі Затурці відбувся матч між ФК «Надія» (Хорів) та ФК «Стохід» (Зубильне) за Cуперкубок Локачинського району. Фактично ним і розпочалась районна першість з футболу сезону 2019-2020 років.

Обидва колективи вже не вперше зустрічаються у подібних двобоях і постійно присутня інтрига до останніх хвилин гри. Буває, от як і цього разу, переможець визначається у серії післяматчевих пенальті. У першому таймі володіли ініціативою підопічні Віктора Ревка, тож результат закономірний – 2:1 на користь «Надії». Та після перерви, у другій половині гри, усе змінилось, атаки зубильненців ставали гострішими. Гольові моменти біля воріт «Надії» виникали все більше. І якби не воротар хорічан Влад Тимощук, то рахунок міг би бути не на користь команди «Надія».

Проте, й голкіпер буває безсилий під натиском насичених атак. Тільки після завершення матчу суддя Валентин Кулай (с. Озютичі) зафіксував рахунок 3:3. Знову переможця визначила серія післяматчевих одинадцятиметрових ударів (у підсумку 5:4 на користь «Надії»).

Далі відбулася церемонія нагородження. Зі словами вдячності за хорошу гру та з нагоди 28 річниці Незалежності України спортсменів та усіх присутніх привітали М. Я. Скопюк, М. А. Кушнір, В. А. Патійчук, Ю. В. Ковальчук.

Обидві команди отримали дипломи, а футболісти – медалі. Кращими гравцями матчу було визнано Влада Тимощука та Андрія Мороза. Команді-переможцю вручено Суперкубок–2019.

А вже наступного дня, 25 серпня, розпочався 1 тур першості району. Ось результати матчів:

«Штурм» (Війницька ОТГ) – ФК «Бубнів» – 2:2; ФК «ЛК-Луга» – ФК «Кисилин» – 3:2; ФК «Надія» - ФК «Стохід» – 1:1.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024