«Як козаки до бібліотеки ходили»: у Локачах організували змагання для дітей

10 Жовтня 2019, 11:37
2635

Напередодні Днів українського козацтва та захисника України у Локачинській районній бібліотеці для дітей здійснили подорож у минуле, яка допомогла дізнатися, звідки взялися козаки, уявити, якою була Запорозька Січ.

Час веселих випробувань «Як козаки до бібліотеки ходили» проходив у формі цікавих повідомлень та конкурсів, – інформує Локачинська бібліотека для дітей.

Читайте також: Бібліотекарок локачинського району відзначили обласними подяками.

Учасники вікторини проявляли свої знання з історії України. Дві команди завзято змагалися між собою у різних конкурсах: «Намалюй козака», «Козацька спритність», «Склади герб Війська Запорозького», «Як козаки куліш варили», «Козацька кмітливість» та інші.

Нагадаємо: У районній бібліотеці запрошують почитати детективи.

Конкурсна частина дозволила дітям зануритись у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби. Привернула увагу дітей книжкова викладка «Лине слава козацька з далеких віків».

«На ноті веселощів закінчилися наші випробування Ми побажали малим учасникам впевненості у своїх силах, міцного здоров’я, щоб завжди цінували братство і згоду, бо вони є нащадки козацького роду!», – йдеться у дописі.

До теми: у П'ятикорах говорили про цінність книг та у Локачах долучилися до акції «Бібліотеки повні людей».


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024