Що обговорювали на позачерговій сесії Війницької громади

25 Листопада 2019, 10:09
1167

У Війницькій ОТГ відбулося позачергове засідання 35/1 сесії сільської ради VII скликання.

Вів засідання голова сільської ради Сергій Вербицький, – інформує Війницька громада.

У роботі сесії взяли участь 8 депутатів сільської  ради: Ігор Калиш, Ірина Сак, Наталія Попович, Вячеслав Северин, Анатолій Мороз, Євген Шозда, Ігор Романюк, Роман Войтюк,  в.о. старости Людмила Таровська, в.о. старости Юрій Ковальчук, жителі громади та працівники сільської ради. Депутати розглянули 26 питань.

Читайте також: У Губині триває ремонт будівлі біля водонапірної башти.

Начальниця фінансового відділу Антоніна Королюк проінформувала про внесені зміни до рішення сільської ради від 16 січня 2019 року № 25/1-34 «Про бюджет Війницької  об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

На пленарному засіданні Війницької сільської ради депутати:

  • розглянули депутатське звернення (інформував сільський голова Сергій Вербицький);
  • затвердили Статут дошкільного навчального закладу села Озютичі Війницької сільської ради (інформувала начальник гуманітарного відділу Оксана Дмитрук);
  • затвердили Положення про порядок проведення громадських слухань на території Війницької сільської ради (інформувала спеціалістка з юридичних питань Марія Сахарук);
  • делегували повноваження в сфері охорони здоров’я Володимир-Волинській міській раді та Локачинській районній раді на 2020 рік (інформував сільський голова Сергій Вербицький).

Нагадаємо: Голова Війницької громади підписав спільний проєкт про співробітництво задля боротьби з раком.

Депутати розглянули ряд земельних питань, які попередньо обговорили на комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища, законності та правопорядку, яка відбулась 18.10.2019 року, та прийняли відповідні рішення (інформувала начальник відділу з питань земельних ресурсів і охорони природнього середовища Надія Мороз).

Читайте також: Що обговорювали на засіданні виконавчого комітету Війницької громади.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024