У Локачах відбувся семінар з військового обліку

27 Грудня 2019, 10:04
795

У Локачах відбувся семінару-навчання секретарів селищної, сільських рад, відповідальних фахівців установ та організацій району.

Захід відбувся у районній державній адміністрації. Про це повідомляють у секторі внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

На семінарі обговорили ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних та укладання договорів з керівниками підприємств.

У роботі семінару взяв участь керівник апарату райдержадміністрації Анатолій Бернадський, представник військового комісаріату Павло Вознюк.

Про нормативно-правову базу ведення військового обліку органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та воєнний час проінформував головний спеціаліст мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Ростислав Ільюк.

Під час семінару розглянули ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних працівників на території сільських, селищних рад, підприємствах, установах та організаціях району.

​По закінченню навчання відповідальним особам з ведення військового обліку та мобілізаційної роботи на території сільських, селищних рад, підприємств, установ та організацій надали відповідну методичну допомогу задля якісного виконання обов’язків.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024