Працівники закладів культури Війницької громади розповіли про підсумки року

30 Січня 2020, 14:21
1250

У Війницькій громаді відбулася нарада працівників закладів культури Війницької ОТГ за підсумками роботи у 2019 році.  

Засідання відбулося 28 січня. Про це повідомляють у Війницькій громаді

В нараді прийняли участь директор сільського будинку культури сtkf Губин Анатолій Левков, завідувачка сільського клубу села Озютичі Оксана Гринчак, завідувачка сільського клубу села Війниця Оксана Зубко, художня керівниця будинку культури села Березовичі Оксана Лещук-Янчук, бібліотекарка  села Губин Алла Каліщук, бібліотекарка селаТумин Антоніна Максимюк, бібліотекарка села Бегета Галина Козунь, бібліотекарка села Березовичі Тамара Авраменко, бібліотекарка села Озютичі Алла Шахраюк, бібліотекарка села Павловичі Наталія Прокуда.

Читайте також: Надбавка сільському голові та земельні ділянки: що обговорювали на засіданні Війницької громади.

Начальниця гуманітарного відділу Війницької сільської ради Оксана Дмитрук проінформувала про роботу галузі культури у 2019 році та окреслила пріоритетні плани на 2020 рік. Головна спеціалістка гуманітарного відділу Людмила Цизь надала узагальнену інформацію по статистичній звітності за 2019 рік та надала методичні рекомендації по плануванню на 2020 рік.

Читайте також: Що обговорили на засіданні виконавчого комітету Війницької громади.

У 2019 році проводились різні культурно-дозвіллєві заходи в громаді. Аматорські творчі колективи приймали участь у всіх заходах місцевого рівня, та в одному районному. Спільні концерти провели до Дня молоді, до Дня Незалежності України, до Дня сільського господарства, до Дня захисника України.

За 2019 рік бібліотеки громади надали послуги 2118 читачам. Книговидача складає 36035 екземплярів. Читачі бібліотек здійснили 13670 відвідувань. 

Особливу увагу приділяли соціально-незахищеним категоріям (ветеранам, інвалідам, людям похилого віку).  Як і раніше, актуальною залишається така форма бібліотечного обслуговування населення, як книгоноші. 

Читайте також: У Війницькій ОТГ у 2019 році було більше 7 мільйонів власних надходжень.

Фонди бібліотек за рік поповнилися на 585  примірників. З них книг – 304, періодики – 281 примірників. Бібліотечний фонд на кінець року становить 30681 примірників, у тому числі книги – 29862, періодичні видання – 815, електронні видання – 4.

Під час зустрічі обговорили проблемні питання галузі культури в розрізі клубних та бібліотечних установ: зміцнення матеріально-технічної бази, ремонти, дотримання виконавчої дисципліни, забезпечення протипожежної безпеки  у закладах, збагачення змісту та вдосконалення форм діяльності, організація роботи у напрямку впровадження нових форм та методів роботи.

Читайте також: У дитсадках Війницької ОТГ переймаються оновленням матеріальної бази.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024