У Локачинську бібліотеку надійшли нові книги з інклюзивного навчання

10 Лютого 2020, 14:45
1575

В Локачинську центральну районну бібліотеку надійшли книги з «Інклюзивного навчання».

Категорія літератури для цільової аудиторії: педагогів і вихователів початкових і середніх навчальних закладів з інклюзивною освітою, студентів педагогічних вузів, працівників ІРЦ і батьків дітей з особливостями розвитку. Про це повідомляє Локачинська центральна районна бібліотека.

В умовах кардинальних змін, що відбуваються в українській школі та в суспільстві в цілому, ця література набуває все більшої популярності, адже сьогодні вкрай не вистачає теоретичних і практичних знань на всіх рівнях.

У книжках, що об’єднані у кілька серій, описуються різні специфічні розлади, характерні для дітей із синдромом Дауна, синдромом гіперактивності і дефіциту уваги, порушеннями мовлення, слуху, зору та інтелектуального розвитку.

Автори посібників – професіонали, які працювали у цій сфері багато років, – дають конкретні поради педагогам і батькам з навчання і виховання дітей з особливими потребами, пропонують ефективні способи корегування їхньої поведінки, зниження рівня стресу, досягнення серйозних успіхів у навчанні. Книжки містять цікаві приклади завдань і вправ, комунікативних тренінгів, розроблених кращими вітчизняними і зарубіжними спеціалістами.

Досвідчені фахівці пропонують ефективні способи покращення психологічного клімату в родині. Також батьки можуть тут ознайомитися із сучасними педагогічними технологіями інклюзивного навчання, законодавчими документами, особливостями програми Нової української школи; дізнатися про те, яким чином і де можна отримати необхідні консультації, як правильно вибрати навчальний заклад.

Книги можна взяти на абонементі районної бібліотеки.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024