У Затурцівській ОТГ провели позапланові перевірки пожежної безпеки

10 Лютого 2020, 15:08
1672

В Локачинському районі продовжують позапланові перевірки стану техногенної і пожежної безпеки об’єктів з  масовим перебуванням людей.

Провели позапланові перевірки дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів на території Затурцівської ОТГ. Про це повідомляють у Управлінні ДСНС України у Волинській області.

Увагу звернули на відповідність діючим нормам та правилам шляхів евакуації з приміщень, стану електромережі, блискавкозахисту, зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, забезпеченість справними первинними засобами пожежогасіння, наявністю систем пожежної сигналізації, проведення вогнезахисту дерев’яних елементів покрівель будівель тощо.

Читайте також: Пожежники провели профілактичні заходи у Затурцях.

З керівниками та працівниками закладів провели додаткові протипожежні інструктажі та наголосили на усуненні в повному обсязі виявлених порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Читайте також: Волинян попереджають про штормове попередження.

Також учням та вихованцям закладів нагадали про основні вимоги пожежної безпеки та проведли навчальні евакуації з закладів по сигналу «Пожежа».

Окремо до учням нагадали інформацію щодо дій у разі виявлення вибухонебезпечних приладів.

Читайте також: На Локачинщині знешкодили боєприпаси та Рятувальники нагадали жителям району про пожежну безпеку.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024