Одруження на районі: житель Привітного коханій з Високих Цевелич освідчився у Парижі

14 Лютого 2020, 17:30
7721

У день святого Валентина, перегорнута нова сторінка історії кохання 23-річних Оксани Онищук та Юрія Гунжера.

Обоє вони жителі Локачинщини: дівчина – з села Високі Цевеличі, хлопець – із Привітного. У символічне свято закоханих у Локачинському відділі ДРАЦСу ця молода пара зареєструвала свій шлюб. Привітати молоде подружжя прийшли рідні та найближчі друзі.

8

До цієї важливої події молоді люди йшли 3 роки, пліч-о-пліч долаючи різні життєві перешкоди та розділяючи на двох і сум, і радість. Освідчення відбулося під час літньої відпустки закоханих у романтичній столиці Франції – Парижі.

Читайте також: У Затурцівській громаді вперше відбулася церемонія одруження у День Святого Валентина.

6

Наречена зізнається, що річка Сена у Парижі, на якій й почула такі любі серцю слова, на все життя стала особливим місцем і символом їхнього безмежного і чистого кохання.

«Я дуже вдячна своєму коханому за подаровані емоції, і переконана, що такими ж романтичними вчинками він мене тішитиме впродовж всієї нашої спільної казки. Юра звик все заздалегідь ретельно обдумувати і планувати, тим самим здобувши мою любов і довіру. З такою людиною відчуваю себе в цілковитій безпеці і готова разом крокувати до глибокої старості», – розповідає Оксана.

Весілля новостворена сім’я запланувала на травень. Після цього планують повертатися у Варшаву. Саме в сусідній країні обоє мають достойну й високооплачувану роботу. Зізнаються, нелегко бути далеко від отчих порогів та перевірених часом друзів. Але, за словами нареченого Юрія, їхнє кохання подолає все.

Читайте також: Сім'я з Локачинщини відсвяткувала 35 річницю подружнього життя.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024