Локачі: бібліотекарі обговорили напрацювання 2019 року

17 Лютого 2020, 09:55
829

У Локачинській районній бібліотеці відбулась виробнича нарада для бібліотекарів системи, на якій були підбиті підсумки роботи бібліотек за 2019 рік та намічені плани на 2020 рік.

Захід відбувся 13 лютого. Про це повідомляють у Локачинській центральній районній бібліотеці..

Відкрила нараду директорка ЦБС Людмила Мариняк. Вона наголосила на підтриманні іміджу сучасної бібліотеки та підкреслила, що бібліотекам треба бути активними, постійно розвиватися, шукати нові ідеї співпраці з громадою, щоб відповідати вимогам сучасності.

Читайте також: «Прочитав – передай іншому»: локачан запрошують приєднатися до буккросингу.

Аналітичний аналіз основних показників та річних планів роботи зробила методистка центральної районної бібліотеки Міля Поліщук.

Також на нараді йшла мова про очищення книжкових фондів, вилучення та списання. Бібліотекарі ознайомились із планом заходів по підвищенню кваліфікації працівників на наступний рік та відзначення знаменних та пам’ятних дат.

Читайте також: У Локачах підготували виставку-інсталяцію до Дня Святого Валентина .

На закінчення методистка зробила короткий огляд журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика», ознайомивши колег з досвідом роботи бібліотек інших областей та зарубіжних країн.

Заступниця директора по роботі з дітьми Людмила Шпиняк ознайомила працівників бібліотек з умовами обласного конкурсу «Казку складаю сам» та обласної вікторини «Поетеса української епохи», присвячену 90-річчю від дня народження Ліни Костенко.

Читайте також: У Локачинській бібліотеці  – новий бестселер.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024