У Манькові чоловік намагався заволодіти тоннами металу Володимир-Волинського підприємця

19 Лютого 2020, 14:03
2310

У Локачинське відділення поліції надійшла заява про те, що невідома особа шляхом зловживання довірою, намагалась заволодіти його металевими конструкціями у селі Маньків.

Заява надійшла від жителя Володимира-Волиньського. Про це йдеться в ухвалі Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Потерпілий займається оптовою торгівлею металу. Підприємство подало оголошення про продаж металоконструкцій. 

Пізніше зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що хоче придбати металеві конструкції. Вони домовились про ціну товару, а саме 13 тисяч гривень за одну тонну металу та про те, що до підприємця приїде представник від даної особи та на місці буде узгоджувати питання про купівлю металу.

Читайте також: У Локачах з будинку викрали 10 тисяч доларів та 8 тисяч гривень.

Погодивши усі питання, металеві вироби вагою 17,5 тонн за ціною 227, 7 тисяч гривень завантажили на автомобіль з причіпом.

Розрахунку на місці за вказаний метал не відбулось, оскільки підприємцю сказали, про збій у системі банку і вони домовились, що будуть супроводжувати автомобіль із товаром до Луцька, і вже там замовник заплатить вказану суму. Хоча там зустрітися теж невдалося.

Читайте також: На фермі у П'ятикорах викрали чотирьох свиней.

Підприємець з Володимира-Волинського того ж дня зустрівся у лікарні із заступником директора фірми з перевезень, на чиє авто вантажили метал. Після численних телефонних розмов коштів так і не вернули.

Автомобіль із металоконструкціями затримали до з’ясування обставин.

Читайте також: На жителя Привітного напали та викрали 6 000 тисяч гривень.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частини 1 статті 190 КК України.

Слідство триває. 

Читайте також: Скільки справ розглянули у Локачинському суді минулого року.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024