У Війницькій ОТГ призупиняють прийом громадян через карантин

17 Березня 2020, 12:00
Війницька сільська рада 1204
Війницька сільська рада

У Війницькій громаді тимчасово призупиняють прийом громадян з особистих питань керівництвом Війницької сільської ради та її виконавчих органів (окрім нагальних питань).

Прийом громадян призупиняють з 17 березня по 3 квітня через карантин. Про це повідомляють у Війницькій громаді. 

Усі громадяни, які захочуть звернутися щодо розв'язання певних питань, зможуть надіслати свій запит на електронну пошту [email protected]

Контактні телефони: 03374-30410.

Рішення про скасування особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування прийняли в області на виконання протокольного доручення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Мета – забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України в рамках проведення заходів з профілактики та недопущення поширення коронавірусу в Україні.

Нагадаємо, що У Локачинській райдержадміністрації скасували усі прийоми громадянУ Локачинській лікарні тимчасово не проводитимуть профілактичні медоглядиУ Локачинському управлінні соцзахисту обмежують вхід до приміщення та У Затурцівській громаді скасували прийоми громадян, повідомили куди звертатися та Заклад «Моє кафе» у Локачах йде на карантин та Як працюватиме центр надання адміністративних послуг у Локачинській РДА під час карантину.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024