За недотримання самоізоляції волинян відправлятимуть на обсервацію примусово

08 Квітня 2020, 16:08
675

Осіб, які прибули на Волинь з-за кордону та не дотримуються добровільної самоізоляції, відправлятимуть на обсервацію примусово. Для цього достатньо буде двох попереджень з боку правоохоронців.

Таке рішення 7 квітня прийняли учасники засідання оперативного штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 у Волинській області. Про це повідомляє управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації та керівник робіт оперативного штабу Тетяна Щербак наголосила, що до таких дій змушені вдатися правоохоронці, аби запобігти швидкому поширенню небезпечного захворювання в межах області.

«Поведінка осіб, які уникають самоізоляції та наражають на небезпеку односельців, не лише обурює, а й створює соціальну напругу серед волинян. Поліція в обов’язковому порядку перевіряє усіх, хто перетнув кордон та підписав зобов’язання дотримуватись самоізоляції. Усіх, хто умисно вказав неправдиві дані та не перебуває за вказаною адресою, зараз розшукують правоохоронці», - резюмувала Тетяна Щербак.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024