Поблизу Мовчанова спіймали нетверезого водія

19 Травня 2020, 13:05
2248

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Локачинського відділення поліції поблизу Мовчанова, зупинили легковик під керуванням 44-річного жителя Іванич.

Під час перевірки поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють у сектор комунікації поліції Волинської області.

З метою уникнення адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 130 КУпАП, 39-річний пасажир, житель Іваничівського району, запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 600 гривень. Співробітники сектору реагування патрульної поліції викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Факт давання хабаря задокументували, гроші вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Загалом цієї ночі групи реагування патрульної поліції виявили 6 нетверезих водіїв за кермом. На всіх оформили необхідні адмінматеріали.      

Читайте також: У Війниці автомобіль збив велосипедиста.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024