Новий голова Локачинської РДА планує зустрітися з керівниками установ та організацій

22 Травня 2020, 12:20
1771

Голова райдержадміністрації Василь Бакун провів першу оперативну нараду, на яку запросили начальників  структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району.

Нарада відбулася 21 травня. Про це повідомили у Локачинській райдержадміністрації.

У роботі наради взяв участь голова районної ради Володимир Мазурок.

Василь Бакун коротко охарактеризував, якою він бачить роль виконавчої гілки влади у життєдіяльності району, заслухав інформацію начальника відділу фінансів щодо поточної ситуації з наповненням районного бюджету, фінансування заробітних плат у бюджетній сфері та впливу карантинних обмежень на стан надходжень.

Очільник району зазначив, що найближчими днями планує зустрітися з керівниками установ та організацій, щоб більш детально вивчити стан справ у галузях.

Підсумовуючи, голова райдержадміністрації наголосив на необхідності злагодженої співпраці задля забезпечення стабільності у районі, що так важливо у теперішній, непростий для країни час, висловив сподівання на підтримку та закликав усіх присутніх, уже своїх колег до конструктивної  роботи.

Нагадаємо, що нещодавно у Локачинському районі призначили нового голову райдержадміністрації. Пізніше заступник голови Волинської облдержадміністрації Анатолій Костик представив нового голову Локачинської райдержадміністрації Бакуна Василя Івановича, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024