У Локачах говорили про карантин, коронавірус та Нову українську школу

29 Травня 2020, 11:45
1085

У Локачах відбулася оперативна нарада, головним питанням якої, стало життєдіяльність району в умовах карантину та вжиття відповідних протиепідемічних заходів.

Її провів голова районної державної адміністрації Василь Бакун з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь та відділів територіальних органів Міністерств, центральних та обласних органів виконавчої влади в районі, установ, підприємств та організацій за участю першої заступниці голови райдержадміністрації Наталії Сафронової та голови районної ради Володимира Мазурка. Про це повідомляють у Локачинській райдержадміністрації.

Підсумували роботу структурних підрозділів райдержадміністрації за минулий тиждень. Керівники установ та організацій проінформували про роботу підпорядкованих установ в умовах карантинних обмежень.

Зокрема, обговорили коло питань, які необхідно винести на розгляд чергової сесії  районної ради – Василь Бакун  доручив підготувати відповідні проєкти рішень розпорядникам бюджетних коштів, заслухали інформацію головного лікаря центральної районної лікарні Олега Франчука щодо заходів з профілактики захворюваності на COVID-19 серед персоналу медичного закладу, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Владислав Магновський  доповів про ситуацію з захворюваністю на COVID-19 у районі. 

Також учасники наради зупинились на  окремих питаннях завершення 2019-2020 навчального року, термінів проведення ЗНО, відповідно до вказівок Міністерства освіти й науки України, мови йшла і про організацію роботи дошкільних навчальних закладів під час карантину та перспективи розвитку Нової української школи.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024