Керівника апарату районної державної адміністрації провели на пенсію

15 Липня 2020, 10:34
2265

Колектив Локачинської районної державної адміністрації провів на пенсію колегу – керівника апарату районної державної адміністрації Анатолія Сергійовича Бернадського.

Слова вдячності лунали 13 липня. Про це пишуть у Локачинській райдержадміністрації

Загальний трудовий стаж Анатолія Сергійовича становить понад сорок п‘ять років, з них –  більш як тридцять чотири роки на державній службі.  За час своєї роботи в райдержадміністрації Анатолій Бернадський зарекомендував себе як професіонал високого рівня та досвідчений організатор. Багаторічний керівник районної профспілки працівників державних установ, вчитель та наставник.

За сумлінне виконання своїх обов‘язків Анатолія Сергійовича неодноразово нагороджували грамотами, подяками Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, у 2018 році за вагомий особистий внесок у державне будівництво, забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та з нагоди 100-річчя державної служби нагороджений орденом Данила Галицького.

«Удачі Вам, Анатолію Сергійовичу, на заслуженому відпочинку, та насолоджуйтеся життям! Спасибі Вам за те, що найкращі роки свого життя присвятили нашій нелегкій службі. З честю та гідністю виконували поставлені перед Вами завдання, завжди були прикладом для колег», – пишуть у Локачинській РДА. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024